Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Mine drømmers land

en slektssaga fra Australia

Mine drømmers land er første bind i en trilogi med handling fra England og Australia på 1800-tallet. Tolv år gamle Meggan Collins vokser opp i et lite gruvesamfunn i England, der hennes far og brødre jobber i gruvene for den mektige familien Tremayne. Les mer

336,-

369,- Spar: 33,-

Utsolgt
Mine drømmers land er første bind i en trilogi med handling fra England og Australia på 1800-tallet. Tolv år gamle Meggan Collins vokser opp i et lite gruvesamfunn i England, der hennes far og brødre jobber i gruvene for den mektige familien Tremayne. Da det kommer for en dag at Meggans søster venter barn med godseierens sønn, avdekkes en ubehagelig familiehemmelighet. Avsløringen leder til en rekke dramatiske begivenheter som ender med at familien Collins emigrerer til Australia. De to familienes skjebne forblir uløselig knyttet sammen av usynlige bånd, og 23 år gammel drar Meggan tilbake til England for å finne sin første kjærlighet, familien Tremaynes fostersønn. Kjærlighet, lidenskap og dramatikk - en storslagen slektsroman fra et Australia under utvikling.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Vega forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
491
ISBN
9788282110501
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2009
Originaltittel
The white hare
Format
21 x 14 cm
Serie
En slektssaga fra Australia 1

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Kunders vurdering

G
Glad i bøker – 29.12.2009

– Boka "Mine drømmers land" handler om Meggan Collins og familien hennes som vokser opp i et lite gruvesamfunn i England. Både hennes far og brødrene hennes arbeider i gruven. Hennes søster Caroline blir gravid med gruveeierens sønn, og tar seinere livet av seg. Dette og flere avsløringer av hemmeligheter får familien til å flykte til Australia. Her skaper de seg et nytt liv, men blir innhentet av fortiden. Dette er en familiehistorie om kjærlighet, samhold og lojalitet. den handler også om forskjellen på fattig og rik, og om drømmer om ei bedre framtid. Det er ei underholdende og fengende bok som jeg likte svært godt.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mine drømmers land:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Jegere

Reidar Andersen
Innbundet 
345,- 379,-
 

Wiola

Kristin Wiola Ødegård
Innbundet 
409,- 449,-
 
Lise
Ny!

Lise

Lise Finckenhagen
Innbundet 
349,- 399,-
 

De tre

Valérie Perrin
Innbundet 
384,- 439,-

Logg inn

Handlekurv