Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Spille i band

alt du må vite og mere til

Denne boka gir deg verdifull hjelp, helt fra den spede begynnelse og opp til livet på toppen. Fra å velge mellom hvem som skal være med i bandet, og å finne musikkstil og navn, til å opptre på TV. Hvilke instrumenter skal man kjøpe, hva trenger man av utstyr? Skrevet med lun humor og oppløftende varme. Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Innbundet
Utsolgt
Denne boka gir deg verdifull hjelp, helt fra den spede begynnelse og opp til livet på toppen. Fra å velge mellom hvem som skal være med i bandet, og å finne musikkstil og navn, til å opptre på TV. Hvilke instrumenter skal man kjøpe, hva trenger man av utstyr? Skrevet med lun humor og oppløftende varme. Også for utenforstående gir boka verdifull innsikt i en bransje svært mange er interesserte i.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Kagge
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
149
ISBN
9788248908821
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2009
Format
25 x 18 cm

Kunders vurdering

j
jony_ – 04.12.2009

– Boka gir deg innføring i alt fra hvordan man oppfører seg i ett band. viser deg hvordan man oppfører seg for fansen, og hvor griske plateselskaper kan være. Samtidig som den forklarer sceneoppsett, valg av instrumenter, og låtproduksjon. For å holde på leseren, krydrer forfatteren med sitt humoristiske språk og morsomme historier fra bandlivet, noe selvopplevd og andre "røverhistorier" fra store band. Han kommer med eksempler på hvordan ting bør gjøres, og hvordan ting ikke bør gjøres, men nevner sjelden hvilke band det er snakk om. Dette er et fint valg slik at forfatteren verken reklamerer for, eller gjør narr av spesifikke band. Man trenger uansett ikke å gå med en musiker i magen for å kunne ha glede av denne boka. Alle med et snev av musikkinteresse vil kunne plukke opp ett og annet interessant, siden den er innom såpass mange temaer innenfor en bransje som berører oss alle, i større og mindre grad.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Spille i band:

Samer

Sigbjørn Skåden
Innbundet 
181,- 199,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Høyt

Erika Fatland
Innbundet 
409,- 449,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv