Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Den gode kraften

snåsamannens egen historie

Joralf Gjerstad har selv skrevet om sine opplevelser og tanker gjennom et langt liv i medmenneskelighetens tjeneste. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Utsolgt

Han forteller om heimbygda Snåsa og oppvekstminner fra før krigen, om Johan Nygaardsvold, Helge Ingstad og andre mennesker, ikke minst hans kone, som har betydd mye for ham. Han forteller om personer han har truffet og om sykdommer han har kurert. Utallige er de som har oppsøkt Gjerstad for å få hjelp. Joralf forteller at han ikke har noen fast "oppskrift" på hva han skal gjøre når folk oppsøker ham. Ofte kan han kjenne hva som plager personen når han tar på vedkommende. Han kan selv kjenne smertene eller får overført i tankene hvilken sykdom som plager personen.Joralf Gjerstads livsverk er en helgen verdig.

Gabriel Michael Vosgraff Moro, VG


Hverdagsmirakler
Gjerstad forteller om noen av disse gripende møtene og om hva som skjedde videre. For eksempel når han fikk besøk av kvinnen med lammelser som forsvant etter behandling, uten at legene kunne gi noen forklaring i ettertid, eller gutten uten hørsel, som begynte å høre etter et besøk hos Gjerstad og fremdeles hører, 30 år senere. Vi kommer tett på Snåsamannens følelser og hvordan han opplever å ha de helt spesielle evnene sine. I Den gode kraften møtes overnaturlig undring og jordnær livsvisdom, og det er den gode kraften som er lyset i tilværelsen.


Se Snåsamannens turnéplan

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
167
ISBN
9788205398979
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2010
Format
21 x 16 cm
Nr
9016775

Om forfatteren

Joralf Gjerstad. Foto: GyldendalJoralf Gjerstad (f. 1926 i Snåsa) er kjent som synsk og som helbreder med "varme hender". Han har tidligere gitt ut flere bøker om historiske temaer og om seg selv, og Ingar Sletten Kolloens bok Snåsamannen (2008) er en av de største suksessene i norsk forlagshistorie.

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den gode kraften:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
129,- 229,-
Offer
Ny!

Offer

Jørn Lier Horst
Innbundet 
375,- 429,-

Logg inn

Handlekurv