Kailey sommerkjole grønn str L

Lexington

Herlig kjole i sommerlig frotté.

Les mer
Finnes i disse fargeneFinnes i disse størrelsene
Vår pris
1195,-


Leveringstid: Ikke i salg

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 956,-

Vår pris: 1195,-


Leveringstid: Ikke i salg

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 956,-

Denne A-linjeformede kjolen i en blanding av økologisk bomull og polyester har en ledig passform. Den har lommer, tenniskrage og korte ermer. Fås i beige, rosa eller jacquard med heldekkende bladmønster. ½ brystvidde 51 cm i størrelse M (3 cm forskjell mellom størrelsene) Lengde bak: 94 cm (1 cm forskjell mellom størrelsene)

• Korte ermer
• A-linjeformet
• Sidelommer
• Tenniskrage

Materiale: 85 % økologisk bomull, 15 % polyester

Lexington er et lite sted utenfor Boston, Massachusetts, med sjarmerende gater og hvitmalte hus. Den delikate stemningen er overført i Lexingtons livsstilsmerke, som har blitt en toneangivende og dominerende interiørstil de siste årene. Eksklusivt sengetøy, håndklær og tekstiler tilbys i et vidt spekter, og er med på å øke følelsen av førsteklasses håndverk. En uovervinnelig kombinasjon av kvalitet og stil!

Både design og kvalitet i Lexingtons produkter er nøye gjennomtenkt, slik at du skal kunne ha glede av dem i mange år fremover. Størsteparten av produksjonen foregår i Europa, men alle produsenter, uavhengig av land, må følge «the Lexington Code of Conduct». Dette er strenge retningslinjer for arbeidsforhold, produksjon, miljø og kvalitet. Alle produsenter forholder seg til en liste med forbudte kjemikalier og EUs REACH- regulering (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals).

Les mer om "The Lexington Way" her.

  

FAKTA
Farge: Grønn
Størrelse: L
Nr: 8204365
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger