Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Flimmer

Professor Sara Zuckermann vet at hun ikke burde operere pasienten hun er i ferd med å åpne. Hvor alvorlige konsekvensene av den rutinemessige operasjonen blir, aner hun derimot lite om. Zuckermann er hjertespesialist og hadde en lysende internasjonal karriere til en katastrofal ulykke tvang henne tilbake til hjemlandet Norge og en adskillig mindre glamorøs karriere i Bærum. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Sendes innen 3 - 10 dager
Professor Sara Zuckermann vet at hun ikke burde operere pasienten hun er i ferd med å åpne. Hvor alvorlige konsekvensene av den rutinemessige operasjonen blir, aner hun derimot lite om. Zuckermann er hjertespesialist og hadde en lysende internasjonal karriere til en katastrofal ulykke tvang henne tilbake til hjemlandet Norge og en adskillig mindre glamorøs karriere i Bærum. En hjertestarter skal redde liv. For den nyopererte Erik Berntsen koster den ham livet. Noe er galt med verdens mest solgte implanterbare hjertestarter. Ingen forstår hva. Et kappløp mot sannheten er i gang. Dr. Zuckermann og hennes underordnede, fembarnsfaren Ola Farmen, innser umiddelbart at flere liv står på spill. Men det gjør også svimlende summer, først og fremst for produsenten av hjertestarteren, Mercury Medical. Flimmer er en thriller fra et konfliktfylt sykehusmiljø i Norge i 2010. Det er en historie om de evige motsetninger mellom pasienters beste og offentlig økonomi, mellom internasjonale industriinteresser og den enkelte lege, og aller mest: mellom sannhet, løgn og fortielse.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Piratforl.
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
430
ISBN
9788281432628
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2010
Format
22 x 16 cm
Nr
9016805
Serie
Sara Zuckerman og Ola Farmen 1

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

B
BackPacker – 22.12.2010

– Stikk i strid med forrige anmeldelse, synes jeg denne er en av de bedre til Anne Holt (og Even Holt). Boken er spennende fra perm til perm, og forteller en interessant historie fra et miljø man vanligvis ikke forholder seg til. Som mye annen krim om dagen, følger vi parallelle historier som hopper litt frem og tilbake i tid, før de tilslutt nøstes sammen og eskalerer i en (relativt forventet) oppklaring. Alt i alt en god bok!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Flimmer:

Verity

Colleen Hoover
Innbundet 
332,- 379,-
 
Byttet
Ny!

Byttet

Stefan Ahnhem
Innbundet 
393,- 449,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Offer

Jørn Lier Horst
Innbundet 
375,- 429,-
Enken
Ny!

Enken

Helene Flood
Innbundet 
393,- 449,-

Hitra

Samuel Bjørk
Innbundet 
375,- 429,-

Jakten

Bernard Minier
Innbundet 
375,- 429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv