Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Kjerringer

roman

Finn frem til din indre kjerring!

Mannfolk. Hva gjør du når sjefen tar all æren for arbeidet du har gjort? Når universitetskollegaen åpenbart vil mobbe deg ut av karrierekonkurransen? Eller når tenåringsdatteren din blir forført av en direktør? Frøydis, Celeste, Ella og Jenna møtes på latinkurs og oppdager at de har mer til felles enn lysten på gloser fra et utdødd språk. Les mer

318,-

349,- Spar: 31,-

Utsolgt
Finn frem til din indre kjerring!

Mannfolk. Hva gjør du når sjefen tar all æren for arbeidet du har gjort? Når universitetskollegaen åpenbart vil mobbe deg ut av karrierekonkurransen? Eller når tenåringsdatteren din blir forført av en direktør? Frøydis, Celeste, Ella og Jenna møtes på latinkurs og oppdager at de har mer til felles enn lysten på gloser fra et utdødd språk. De har rett og slett fått nok. Nå vil de handle. Gjennom finurlige ydmykelser og humørfylte hevnaksjoner prikker damene inn presise anslag mot maktens menn.
Helene Uri har skrevet en fandenivoldsk, klok og munter bok om å ta grep og gjøre noe med mennene som bruker kvinnene som fotskamler. De fire kvinnene bestemmer seg kort sagt for å bli ... kjerringer.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
459
ISBN
9788205406124
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011
Format
21 x 14 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kjerringer:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Offer
Ny!

Offer

Jørn Lier Horst
Innbundet 
375,- 429,-

Logg inn

Handlekurv