Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Effekt

falske smil og ekte ørefiker : en bok om kommunikasjon og teambygging

Effekt er en bok om kommunikasjon og om å få mennesker til å fungere sammen. Bente-Marie og Heidi Ihlen har mange års erfaring som psykologer, og Johann Olav Koss har jobbet med teoriene deres i praksis - blant annet på skøytebanen. Les mer

199,-
Paperback
Utsolgt
Effekt er en bok om kommunikasjon og om å få mennesker til å fungere sammen. Bente-Marie og Heidi Ihlen har mange års erfaring som psykologer, og Johann Olav Koss har jobbet med teoriene deres i praksis - blant annet på skøytebanen.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
329
ISBN
9788202348755
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2011
Format
20 x 13 cm

Kunders vurdering

H
H – 03.11.2007

– Kommunikasjon er utrolig viktig, og vi mennesker kan ofte bli langt bedre til å kommunisere med hverandre. Boken dekker grunnleggende ferdigheter ved kommunikasjon. Og Johan Olav Koss bidrar også med sine erfaringer. Boken er lettlest, og man slipper masse vanskelige psykologiske fagtermer. I tillegg er den meget systematisk skrevet. En del av prinsippene som boken bygger på er svært interessante. Det er for eksempel viktig å være klar over at vår atferd, og måten vi sier ting på, har en effekt på andre mennesker. Det er derfor viktig å bli bevisst på at effekten vi har på andre, er viktigere enn intensjonen vår som ligger bak. Men forfatterne påstår at dette går andre veien også, at det er effekten andre har på oss som er vesentlig, intensjonen kan vi se bort fra. Jeg er imidlertid sterkt uenig i at vi skal overse hva slags intensjon folk har med sine handlinger. Derfor klarer jeg ikke helt å ta forfatterne på alvor og dette synes jeg er et stort minus med boken.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Effekt:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Støy

Daniel Kahneman
Innbundet 
409,- 449,-
 

London

Nazneen Khan-Østrem
Innbundet 
390,- 429,-
Atlas
Ny!

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
419,- 479,-

Ekko

Lena Lindgren
Innbundet 
345,- 379,-

Logg inn

Handlekurv