Hvordan koke vann - Andreas Viestad

Hvordan koke vann

alt du burde kunne om mat, men ikke våget å spørre om

; Mette Randem (Illustratør)

I denne revolusjonerende kokeboken tar matjournalist Andreas Viestad for seg kokekunstens små og store utfordringer. Hvordan hakke løk uten å gråte? Hvorfor blir potetmosen av og til seig? Hvordan få til en perfekt stekt biff? Hva er hemmeligheten bak en saus som ikke skiller seg? Kort sagt: Alt du burde kunne om mat, men ikke våget å spørre om. Les mer
Vår pris
363,-
Spar
36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Innbundet
Legg i
Vår pris: 363,-
Spar: 36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

I denne revolusjonerende kokeboken tar matjournalist Andreas Viestad for seg kokekunstens små og store utfordringer. Hvordan hakke løk uten å gråte? Hvorfor blir potetmosen av og til seig? Hvordan få til en perfekt stekt biff? Hva er hemmeligheten bak en saus som ikke skiller seg? Kort sagt: Alt du burde kunne om mat, men ikke våget å spørre om.

Andreas Viestad bruker moderne matvitenskap til å finne fram til nyttige triks og gode forklaringer på matlagingens mysterier, og han viser klassiske og moderne teknikker du har bruk for hver gang du lager mat. Andreas mener at jo mer du vet om hva som skjer når du lager mat, desto enklere, morsommere og mindre uforutsigbart blir det. Og det aller viktigste er at maten blir bedre.

Hvordan koke vann er breddfull av informasjon du blir klokere av, med mer enn 200 tips og oppskrifter du blir mett av. Hvordan koke vann ble kåret til Årets kokebok av Natt & Dag første gang den kom ut.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 267
ISBN: 9788202355890
Utgave: 1. utg.
Format: 25 x 20 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger