Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Den solbrente mammaen som kledde seg naken for å bli kunst

Her møter vi att dei to brørne Fredrik og Arve, som vi vart kjende med i "Den solbrente mammaen som blei bytta mot ti kamelar". Denne gongen har Fredrik byrja på eit brevkurs i teikning. Då er det viktig å gå grundig til verks. Les mer

179,-
Sendes innen 1 virkedag
Her møter vi att dei to brørne Fredrik og Arve, som vi vart kjende med i "Den solbrente mammaen som blei bytta mot ti kamelar". Denne gongen har Fredrik byrja på eit brevkurs i teikning. Då er det viktig å gå grundig til verks.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Nynorsk
Sider
99
ISBN
9788203254123
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011
Format
22 x 14 cm
Serie
Godbok
Den solbrente mammaen

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Kunders vurdering

l
larsli – 13.06.2009

– "Den solbrente mammaen som kledte seg naken for å bli kunst" er en god barnebok med fine tegninger av Kim Hjorthøy som også tegner til Erlend Loes "Kurt"-bøker. Boka handler om to brødre som er midt oppe i en skilsmisse hvor far har flyttet på hybel, samtidig som en ny beiler, Helge Kåre, er i ferd med å sjarmere deres mor i senk, blant annet gjennom å ha leilighet i syden. Midt oppe i dette er det tegnekurs som medfører akttegning og dermed er boka illustrert med nakne kropper, noe som fort får fram litt fnising fra barn når de leser. Men historien er både god og alvorlig. Som tittelen viser så skjer det som guttene aller minst ønsker seg; mamma stiller opp som aktmodell på tegnekurset, solbrent og splitter naken ! Rundt dette "stuntet" skjer det mye i boka, på flere fronter.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den solbrente mammaen som kledde seg naken for å bli kunst:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Svik

Trude Teige
Paperback 
199,-

Lupus

Jens Henrik Jensen
Paperback 
199,-

Logg inn

Handlekurv