Lærebok i psykiatri

Ulrik Fredrik Malt (Redaktør) ; Ole A. Andreassen (Redaktør) ; Ingrid Melle (Redaktør) ; Dag Årsland (Redaktør)

Ulrik Fredrik Malt, Ole A. Andreassen, Ingrid Melle, Dag Aarsland (red.).

Lærebok i psykiatri i revidert og utvidet utgave.

Denne nye utgaven av Lærebok i psykiatri representerer en fullstendig revidert og betydelig utvidet videreføring av forrige utgave. Les mer
Vår pris
1165,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 1165,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Ulrik Fredrik Malt, Ole A. Andreassen, Ingrid Melle, Dag Aarsland (red.).

Lærebok i psykiatri i revidert og utvidet utgave.

Denne nye utgaven av Lærebok i psykiatri representerer en fullstendig revidert og betydelig utvidet videreføring av forrige utgave. Nye medredaktører har vært trukket inn i arbeidet for å sikre at boken fortsatt fullt ut bygger på kunnskapsfronten innen alle områder avpsykiatrifaget, samtidig som den praktiske vinklingen av stoffet er beholdt med utvidet bruk av kliniske vignetter og sykehistorier.
Boken dekker pensum i voksenpsykiatri og rettspsykiatri for medisinstudenter. Den gir en omfattende og praktisk vinklet ajourføring i psykiatri for allmennpraktiserende leger og vil også være velegnet som grunnlagsbok i klinisk psykiatri for psykologistudenter. Utvidelsen av boken gjør den også svært velegnet i videre- og etterutdannelse av spesialister i psykiatri og klinisk psykologi.
Et betydelig utvidet stikkordregister og en omfattende liste med forklaringer av mye brukte forkortelser i biologisk og klinisk psykiatri og psykologi gjør at boken dessuten vil være nyttig i daglig klinisk praksis for alle yrkesgrupper innen psykisk helsevern, både på spesialist- og kommunehelsenivå.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal akademisk
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 1086
ISBN: 9788205397392
Utgave: 3. utg.
Format: 27 x 21 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger