Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Brud H17 cm hvit

Finnes i disse variantene:

899,-
Sendes innen 2 virkedager

Kay Bojesens Brudgom er originalt og klassisk dansk trehåndverk på sitt beste – designet i Bojesens ikoniske runde former med et velkjent glimt i øyet.

Kay Bojesens Brud er originalt og klassisk dansk trehåndverk på sitt beste – designet i Bojesens ikoniske runde former med et velkjent glimt i øyet.

Brud måler 17 cm og kommer i en gulvlang, hvit kjole med lange ermer og feminine sølvdetaljer i form av et knytebånd rundt midjen og i ermekant. Det er malt ultratynne striper på kjolen, noe som gir den en følelse av bevegelse og tekstur. Denne detaljen fremhever figurens myke form og gir den hvite kjolen en ekstra dimensjon. Håret svøpes tilbake i en enkel frisyre, og som Kay Bojesens originale figurer er kinnene røde og smilet vennlig og innbydende.

Figuren er laget av FSC-sertifisert bøk og laget i samme høye kvalitet som Kay Bojesens trefigurer er kjent for. Gi Brud i gave på den kommende utdrikningslaget, eller la den elegante figuren finne veien til bryllupsgavebordet sammen med sin utvalgte partner.

Høyde: 17 cm
Materiale: Malt bøk
Merk: Tørkes med en tørr klut

Kay Bojesen er ansett som et av de store designnavnene i Danmark, og hans kunsthåndverk er blant de mest etterspurte av dansk design.

 

Nr: 8214204

Kunders vurdering

Flere produkter fra Kay Bojesen:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv