Hva betyr det?

Luthers katekisme i trosopplæringen

Knut Alfsvåg (Redaktør) ; Joar Haga (Redaktør)

Hva vil det så si å være evangelisk-luthersk i vår tid? Med utgangspunkt i Luthers lille katekisme reflekterer forfatteren av denne boka over hvordan arven fra reformatoren kan og bør videreformidles i Den norske kirkes trosopplæring. Les mer
Vår pris
434,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Paperback

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Paperback
Vår pris: 434,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Hva vil det så si å være evangelisk-luthersk i vår tid? Med utgangspunkt i Luthers lille katekisme reflekterer forfatteren av denne boka over hvordan arven fra reformatoren kan og bør videreformidles i Den norske kirkes trosopplæring.
Når kirken har gjort trosopplæring til en hovedsatsing, er det interessant å spørre hva man tenker seg at de unge skal lære. Den norske kirke er en evangelisk-luthersk kirke, og det er særlig to skrifter fra reformasjonstiden, Den augsburgske konfesjon og Luthers lille katekisme som angir Den norske kirkes konfesjonelle særtrekk. Hva betyr det? er rettet mot en av kirkens konkrete oppgaver, nemlig kristen opplæring av barn og unge. Boka egner seg derfor godt som bakgrunn for å vurdere hvordan innholdet i den nåværende plan for trosopplæring samstemmer eller har endret karakter.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: IKO-forlaget
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål Norsk Nynorsk
Sider: 216
ISBN: 9788282491082
Utgave: 1. utg.
Format: 24 x 17 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger