Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Instruksjon i tre avspenninger

Lyd-CD med muntlig instruksjon i tre avspenninger, en på 15 minutter, en på 20 minutter og en på 35 minutter. Hver avspenning brukes for seg i forskjellige situasjoner. På to av avspenningene er det musikk sammen med instruksjonen, vakker musikk basert på runesanger og nordiske folketoner. Les mer

150,-
Lyd-CD
Sendes innen 3 - 10 dager
Lyd-CD med muntlig instruksjon i tre avspenninger, en på 15 minutter, en på 20 minutter og en på 35 minutter. Hver avspenning brukes for seg i forskjellige situasjoner. På to av avspenningene er det musikk sammen med instruksjonen, vakker musikk basert på runesanger og nordiske folketoner. Musikken pilles på kantele av Sinikka Langeland. Mange leger anbefaler CD.en som hjelp til avspenning i hverdagen. Jevnlig bruk av avspenning styrker immunforsvaret og velværet. Kan også brukes som hjelp til innsovningsproblemer for både ungdom og voksne. Instruksjon ved Per Peo Olsen som opprinnelig er dansk, men har undervist i yoga og avspenning i Norge siden 1976.

Medlemsvurdering:
Per Peo Olsens serie med avspenninger, meditasjoner og yoga er av ypperste klasse. Kun å anbefale på det varmeste. For alle! Gir ro i kropp og sjel og kontakt med kroppen og en selv.

May

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Yogaprosess
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788299687638
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
1996

Kunders vurdering

M
May – 13.03.2016

– Per Peo Olsens serie med avspenninger, meditasjoner og yoga er av ypperste klasse. Kun å anbefale på det varmeste. For alle! Gir ro i kropp og sjel og kontakt med kroppen og en selv.

H
H.W. – 28.11.2007

– Jeg ble meget skuffet da jeg hadde gjort meg klar og satte denne på. Det står klart at denne er på Norsk Bokmål i overskriften. Selv om det står "Instruksjon ved Per Peo Olsen som opprinnelig er dansk" i teksten under tar jeg det for gitt at den leses på bokmål slik som oppgitt. Det blir vanskelig å slappe av til et språk eller en dialekt man ikke er fortrolig med. For at avspenning skal virke må man være fullstendig komfortabel med språket som brukes slik at man ikke henger seg opp i det. Ettersom jeg ikke klarer å fokusere pga. språket virker heller ikke avspenningen på meg.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Instruksjon i tre avspenninger:

Hvile
Ny!

Hvile

Siw Aduvill
Paperback 
229,-
 

Se flere

Logg inn

Handlekurv