Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Programmering i Java

Programmering i Java er ei lærebok for høyere utdanning i teknologiske fag, med Java og objektorientering som basis. Boka dekker både grunnleggende og videregående opplæring.

Gode programmeringsvaner innføres tidlig, og innkapsling av data samt programmering av robuste klasser med testing er tema. Les mer

1039,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Programmering i Java er ei lærebok for høyere utdanning i teknologiske fag, med Java og objektorientering som basis. Boka dekker både grunnleggende og videregående opplæring.

Gode programmeringsvaner innføres tidlig, og innkapsling av data samt programmering av robuste klasser med testing er tema. Tabeller settes inn i en objektorientert sammenheng.

I denne delen av boka gis leseren også anledning til å bli kjent med flere av klassene i Java-API-et og spesielt enkel grafikkprogrammering og programmering av appleter.

Av det øvrige innholdet: UML, Swing, Collections, RMI, JDBC og JSP.
Boka definerer over 500 begreper, har læringsmål for hvert kapittel, og mer enn 500 oppgaver, mange med løsning på bokas hjemmeside.

Bokens hjemmeside

Detaljer

Forlag
Gyldendal akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
956
ISBN
9788205390508
Utgave
4. utg.
Utgivelsesår
2009
Format
24 x 17 cm
Serie
Gyldendal-TISIP-serien

Kunders vurdering

H
Hawkes – 27.05.2006

– Programmering i Java gir kunnskap om Java til alt fra nybegynnere til mer drevne programmerere. Jeg brukte denne boken i stedet for den engelskspråkelige pensum boka i et kurs i objekt orientert programmering, noe som fungerte veldig bra for min del. Boka er som nevnt svært omfattende og den er litt rotete lagt opp. Likevell sitter jeg igjen med en følelse av at man kan finne alt man er ute etter, bare man leter litt. Boka dekker alt fra grunnleggende java til objekt-orienterte teknikker, GUI, og enkle nettverk og database oppkoblinger. Ikke minst er den på norsk. Anbefaler boka for alle som er interesert i programmering, og som ønsker en norskspråkelig bok. Mange eksempler og omstendige forklaringer + API gir stort pluss

E
EgilO – 09.07.2005

– Javaprogrammering er et svært omfattende felt, og denne boken forsøker å gi en både grunnleggende og noe videregående opplæring. Selv om eksemplene i boken er noe 'kjedelige', finnes det også en del gode pedagogiske hjelpemidler som er fine. Muligens er 'scopet' til boken noe stort, den forsøker å favne alt fra algoritmer, til database til servlet og JSP web programmering. I dagens marked er nok dette likevel greit; man ønsker å lære litt om alt, få en smakebit, og deretter selv finne mer inngående eksempler senere.Et annet poitivt aspekt ved boken er at den bruker UML eksempler på programmeringskoden, og med UML som modelleringsstandard i samfunnet, er dette nyttig. Som tilleggslitteratur til bøkene til Deitel og Deitel er denne veldig fin, og brukes på flere høyskoler i Norge.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Programmering i Java:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Byttet

Stefan Ahnhem
Innbundet 
393,- 449,-

Blå

Maja Lunde
Paperback 
199,-

Fri

Lea Ypi
Paperback 
229,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv