Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Python for realfag

Vil du lære å programmere i Python for å løse numeriske problemer innen realfag? Da har du funnet rett bok! Boken er skrevet for studenter og ansatte ved universiteter og høgskoler, elever og lærere i videregående skoler, samt fagfolk i forskning, utvikling og industri. Les mer

749,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
Vil du lære å programmere i Python for å løse numeriske problemer innen realfag? Da har du funnet rett bok! Boken er skrevet for studenter og ansatte ved universiteter og høgskoler, elever og lærere i videregående skoler, samt fagfolk i forskning, utvikling og industri.
Denne utgaven er 3. utgave av boken og inneholder enda flere øvingsoppgaver og et helt nytt kapittel med sammensatte oppgaver. Flere av kapitlene er omarbeidet med bl.a. nye eksempler. Enkelte kapitler i tidligere utgaver er tatt ut av, men er tilgjengelige på bokens hjemmeside på techteach.no.
Boken har to deler:
Del 1 Grunnleggende Python-programmering: Gir en trinn-for-trinn-innføring i Python-programmering, inkludert effektive beregninger med Numpy-pakken og plotting med Matplotlib-pakken.
Del 2 Anvendt Python-programmering: Dekker spennende og viktige realfaglige anvendelser.
Boken inneholder oppgaver med detaljerte løsninger. Alle programmene som inngår i eksempler og løsninger, er tilgjengelige via lenker angitt i boken.
Finn Aakre Haugen ph.d., dosent i automatiseringsteknikk (teknisk kybernetikk)
Marius Lysaker ph.d., professor i matematikk med simulering og modellering som hovedområder Begge er ansatt i faglige stillinger ved Universitetet i Sørøst-Norge (campus Porsgrunn) og underviser emner ved OsloMet.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
600
ISBN
9788245046052
Utgave
3. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Python for realfag

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Python for realfag:

Matlab

Jakob Heide Jørgensen
Paperback 
309,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
390,- 429,-
 

Norge

Reidar Müller
Innbundet 
249,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv