Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Økonomistyring for prosjektledere

fra lønnsomhetsberegning til gevinst

Økonomistyring for prosjektledere gir en systematisk og samlet fremstilling av økonomistyring for prosjektledere. Lønnsomhet vies oppmerksomhet gjennom alle prosjektets faser, fra initiering til det avsluttes og gevinsten skal tas ut av oppdragsgiver. Les mer

469,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Økonomistyring for prosjektledere gir en systematisk og samlet fremstilling av økonomistyring for prosjektledere. Lønnsomhet vies oppmerksomhet gjennom alle prosjektets faser, fra initiering til det avsluttes og gevinsten skal tas ut av oppdragsgiver. For å gjøre fremstillingen så pedagogisk som mulig, underbygges teorien av modeller og illustrasjoner, samt eksempler som skal belyse den aktuelle tematikken. Til hvert kapittel er det utarbeidet oppgaver med tilhørende løsningsforslag.

Sentrale temaer i boken:

Hvordan utøve forutsigbar og god økonomistyring av prosjekter Lønnsomhetsberegning av prosjekter Identifisering av gevinstmuligheter og styring mot gevinstuttak Utarbeidelse av kalkyler og budsjetter Hvordan oppnå god kostnadskontroll Målekriterier, avviksanalyse og oppfølging av økonomi Realisering av gevinster og måling av gevinster fra et prosjektØkonomistyring for prosjektledere er aktuell for kurs i prosjektledelse på universitets- og høyskolenivå, samt bedriftsinterne kurs. Den egner seg også godt for ikke-økonomer som har behov for kunnskap om økonomistyring i prosjekter og økonomimedarbeidere med ansvar for oppfølging av prosjektøkonomi.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
192
ISBN
9788202512095
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Økonomistyring for prosjektledere
Format
24 x 17 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Økonomistyring for prosjektledere:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv