BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Prosjektledelse

fra initiering til gevinstrealisering

Prosjektorganisering har blitt en vanlig og mye benyttet arbeidsform i offentlig så vel som i privat sektor. I Prosjektledelse - fra initiering til gevinstrealisering gir forfatteren en lettlest og grundig innføring i prosjektarbeid fra A til Å. Les mer

699,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Prosjektorganisering har blitt en vanlig og mye benyttet arbeidsform i offentlig så vel som i privat sektor. I Prosjektledelse - fra initiering til gevinstrealisering gir forfatteren en lettlest og grundig innføring i prosjektarbeid fra A til Å.

Boken dekker alle de viktigste emnene i faget på en klar og oversiktlig måte, og du får en god og helthetlig gjennomgang av prosjektprosessen så vel som de teknisk-metodiske aspektene ved prosjektarbeid. Boken er rik på praktiske eksempler fra ulike sektorer og bransjer.

Med sin klare struktur og gode øvelser til hvert kapittel henvender Prosjektledelse seg i første rekke til studenter, men boken vil også være veldig nyttig for alle som jobber i og med prosjekter. Prosjektmedarbeidere vil kunne bruke boken som guide og oppslagsverk for å lære seg teknikker for å håndtere daglige utfordringer, eller for å øke sin forståelse for prosjektets betydning for å realisere virksomhetens strategi og gevinst.

Denne 5. utgaven er gjennomgående revidert og oppdatert.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
552
ISBN
9788215043050
Utgave
5. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Prosjektledelse
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Prosjektledelse:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-
 

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
436,- 479,-
 

Mirage

Camilla Läckberg
Innbundet 
390,- 429,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv