Gigantsalget er i gang!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Inspirasjon

Tom Andersen og reflekterende prosesser

Inspirasjon er en bok i to deler til ære for Tom Andersen (1936-2007). Den første delen tar for seg viktigheten og nytten av Andersens forskning, mens del to består av hilsninger. Andersen er tidligere professor i sosial psykiatri ved Universitetet i Tromsø. Les mer

609,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Inspirasjon er en bok i to deler til ære for Tom Andersen (1936-2007). Den første delen tar for seg viktigheten og nytten av Andersens forskning, mens del to består av hilsninger. Andersen er tidligere professor i sosial psykiatri ved Universitetet i Tromsø.

I første del anskueliggjør bidragsyterne nytten av arbeidsformen Andersen introduserte, den reflekterende samtaleprosessen, og viser bruken av dens mange varianter på tvers av kulturer, sammenhenger og språk. Bokens andre del består av hilsener som både gir et bilde av Toms varme, omsorg og engasjement, og hans evne til å utfordre mange av våre kulturelle, politiske og etiske tradisjoner, samt hans mot, kreativitet og engasjerte bidrag til psykiatri og familieterapi.

Inspirasjon retter seg mot terapeuter og ansatte i helse- og sosialsektoren som allerede er inspirert av eller ønsker å bli kjent med Tom Andersens arbeid med reflekterende prosesser som forståelsesrammen for arbeid med mennesker.
Bokens to redaktører Harlene Anderson og Per Jensen har med seg 41 bidragsytere fra 10 forskjellige land.

Detaljer

Forlag
Gyldendal akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål Norsk Nynorsk
Sider
263
ISBN
9788205382343
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2008
Originaltittel
Innovations in the reflecting process
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Inspirasjon:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv