Lærebok i psykiatri - Ulrik Fredrik Malt

Lærebok i psykiatri

Ulrik Fredrik Malt (Redaktør) ; Ole A. Andreassen (Redaktør) ; Eva A. Malt (Redaktør) ; Ingrid Melle (Redaktør) ; Dag Årsland (Redaktør)

Boken er den mest omfattende læreboken i psykiatri i Norge
Denne nye utgaven av Lærebok i psykiatri er en fullstendig revidert videreføring av 2014-utgaven. Den praktiske vinklingen av stoffet er beholdt med bruk av kliniske vignetter og sykehistorier som illustrerer ulike psykiatriske problemstillinger. Les mer
Vår pris
1199,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 1199,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Boken er den mest omfattende læreboken i psykiatri i Norge
Denne nye utgaven av Lærebok i psykiatri er en fullstendig revidert videreføring av 2014-utgaven. Den praktiske vinklingen av stoffet er beholdt med bruk av kliniske vignetter og sykehistorier som illustrerer ulike psykiatriske problemstillinger. Boken gjennomgår dessuten likheter og forskjeller mellom DSM-5 og ICD-10 samt de foreslåtte endringene for ICD-11.

De ulike kapitlene er skrevet i samarbeid med 29 fremtredende fagfolk, både psykiatere og psykologer.

Bokens hovedmålgruppe er psykiatere, psykologer og annet helsepersonell som arbeider innenfor det psykiske helsevernet. Boken gir samtidig en omfattende og praktisk vinklet ajourføring i psykiatri for allmennpraktiserende leger og dekker pensum i voksenpsykiatri og rettspsykiatri for medisinstudenter. Boken er også velegnet som grunnlagsbok i klinisk psykiatri for psykologistudenter. Også andre profesjoner som jurister som arbeider med områder hvor kunnskap om psykiatri er nødvendig, vil ha nytte av boken. Vi vil også tro at pasienter, pårørende og den interesserte allmennhet vil kunne finne mye nyttig informasjon. Et omfattende stikkordregister gjør det lett å finne frem til spesifikke temaer.

"Bogen er velskrevet og lettilgængelig med hensyn til sprog og opbygning. Den må stærkt anbefales til medicinstuderende, som ved læsning af bogen opnår en meget fyldestgørende introduktion til faget." Les anmeldelsen i Tidsskrift for Den norske legeforening.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal akademisk
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 1060
ISBN: 9788205494633
Utgave: 4. utg.
Format: 27 x 21 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger