Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Livet er et usikkert prosjekt

Vrange tanker kan utløse en uro som tapper oss for all energi. Vi plages av tanker om hva andre mener om oss. Vi klarer ikke å slå oss til ro med at vi er friske selv om vi er undersøkt på alle bauger og kanter. Les mer

318,-

349,- Spar: 31,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Vrange tanker kan utløse en uro som tapper oss for all energi. Vi plages av tanker om hva andre mener om oss. Vi klarer ikke å slå oss til ro med at vi er friske selv om vi er undersøkt på alle bauger og kanter. Eller vi lever i konstant angst for at noe skal skje barna våre. Å leve er et usikkert prosjekt, det er mye vi ikke rår over. Men én ting kan vi faktisk lære oss å kontrollere: Hva vi tenker om livet vi lever, og hva vi har lyst til å bruke tid og krefter på.

I denne boka viser professor Ingvard Wilhelmsen en vei ut av tankevirksomhet som bare skaper angst, uro og depresjon. Han bruker prinsipper fra kognitiv terapi og forklarer hvordan vi kan bryte den negative indre dialogen vi fører med oss selv. Wilhelmsen gir en presis beskrivelse av tanker som ikke er hensiktsmessige. Og han forklarer overbevisende hvordan destruktive tankemønstre kan endres.

Livet er et usikkert prosjekt ble utgitt første gang i år 2000. Den har blitt en klassiker og har blitt lest av mange innen helsevesenet som ønsker innsikt i kognitive prinsipper, men først og fremst av de utallige som ønsker å gjøre noe med sine egne angstfylte tanker.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Pax
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
159
ISBN
9788253036090
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2014
Format
21 x 14 cm

Kunders vurdering

p
pg – 06.02.2009

– Dette er en bok som handler om hypokondri og kognitiv terapi. Boken er ikke om tvangstanker og tvangslidelse slik det kan forstås av omtalen som er gitt av boken. Wilhelmsen som har skrevet boken har sin egen hypokonerklinikk og er ekspert innenfor fagfeltet. Boken beskriver teknikker for hvordan vi kan endre vår indre dialog som kan låse fast skadelige reaksjonsmønstre. Hypokonderi blir også omtalt som helseangst, og i denne boken får du gode råd om hvordan du kan endre tanker rundt unødvendig redsel for sykdom og død. Boken er basert på kognitiv terapi. Boken passer godt for pasienter, men kan også passe for leger og psykologer.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Livet er et usikkert prosjekt:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen
Ny!

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-
Fars rygg
Ny!

Fars rygg

Niels Fredrik Dahl
Innbundet 
393,- 449,-
 

De tre

Valérie Perrin
Innbundet 
384,- 439,-

Herman

Herman Flesvig
Innbundet 
318,- 349,-

Kirurgen

Ida Hegazi Høyer
Innbundet 
390,- 429,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv