Gigantsalget er i gang!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Reflekterende prosesser i praksis

klientsamtaler, veiledning, konsultasjon og forskning

Det har gått mer enn 20 år siden reflekterende team ble utviklet av et fagmiljø i Tromsø ledet av professor Tom Andersen. Metoden har blitt svært anerkjent, og i Reflekterende prosesser i praksis presenteres et mangfold av måter å arbeide på innenfor klientsamtaler med barn, voksne og familier, veiledning, konsultasjon og forskning. Les mer

519,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Det har gått mer enn 20 år siden reflekterende team ble utviklet av et fagmiljø i Tromsø ledet av professor Tom Andersen. Metoden har blitt svært anerkjent, og i Reflekterende prosesser i praksis presenteres et mangfold av måter å arbeide på innenfor klientsamtaler med barn, voksne og familier, veiledning, konsultasjon og forskning.
Bokens praksisnære bidrag har det fellestrekk at de viser hvordan fagfolk har arbeidet med å utvikle egne arbeidsmåter inspirert av ideer og praksis fra reflekterende team, etter hvert benevnt som reflekterende prosesser.

Helge Eliassen er psykologspesialist i klinisk familiepsykologi. Han har i mange år arbeidet som familieterapeut i familievernet, og jobber nå ved Kirkens familievernkontor Uranienborg i Oslo.

Jaakko Seikkula er Ph.D, klinisk psykolog og familieterapiutdanner. Han jobber som professor ved psykologisk institutt ved i Universitetet i Jyväskylä i Finland og er tilknyttet Universitetet i Tromsø og Høgskolen i Agder i Norge.

Bokens øvrige bidragsytere er Rolf Sundet, Tom Andersen, Geir Lundby, Didrik Hægeland, Are Evang, Hanne Netland Simonsen, Mette Jensen Skålholt, Sissel Reichelt, Håkon Hårtveit, Magnus Hald, Thorbjørg Guttormsen, Heidi Susann Emaus, Maria F. Sandberg, Eva Kjellberg, Ingegerd Wirtberg, Ulf Axberg, Kristina Hallams, Judit Wagner, Barbro Collén, Curt Westin, Madelene Thörnlund, Jan-Christer Wahlbeck, Solvejg Rosenkilde Nielsen, Jacob Mosgaard, Bodil Burian og Poul Burian.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål Dansk Flerspråklig Svensk
Sider
318
ISBN
9788215007915
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2006
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Reflekterende prosesser i praksis:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv