Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Virksomme relasjoner

om bedringsprosesser ved alvorlige psykiske lidelser

Hjelp som hjelper er tema for denne boken. Erfaringer fra mennesker som gjennom en årrekke har levd med psykiske helseproblemer, viser at den mest virkningsfulle hjelpen ofte finnes utenfor helse- og velferdstjenesten. Les mer

410,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Hjelp som hjelper er tema for denne boken. Erfaringer fra mennesker som gjennom en årrekke har levd med psykiske helseproblemer, viser at den mest virkningsfulle hjelpen ofte finnes utenfor helse- og velferdstjenesten.
Det finne mange former for hjelp og støtte og mange veier frem mot et meningsfullt liv. Denne boken bidrar med en rekke eksempler på det.

Noen viktige spørsmål må stilles når det gjelder arbeidsformer innen psykisk helse i regi av heleforetak og kommuner: Hjelper de personene med det den enkelte har behov for? Hvem skal bestemme hva evidens og treffsikkerhet handler om? Hva innebærer det å samarbeid med et menneske som søker hjelp? Hvorfor er forhold knyttet til menneskerettigheter og medborgerskap så lite i fokus i tjenestene?

Brukere, pårørende og fagpersoner utvikler i fellesskap ulike måter å bidra til bedring fra psykiske problemer. Boken er basert på denne erfaringsbaserte kunnskapen som er samlet inn gjennom samtaler og intervjuer med de berørte. Denne kunnskapen må tas i bruk i langt større grad.

Detaljer

Forlag
Kommuneforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
198
ISBN
9788244624275
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Virksomme relasjoner:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv