Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Grunnbok i psykisk helsearbeid for vernepleierstudenter

det landskapet vi er mennesker i

Denne grunnboken i psykisk helsearbeid gir studenter i bachelorutdanningen i vernepleie en første, grunnleggende innføring i hva psykisk helse og psykisk sykdom er, hvordan man kan arbeide med psykisk helse i ulike tjenester og med ulike pasientgrupper og hvordan man kan fylle kravene om både å møte enkeltmennesket som individ og å gi profesjonell og god omsorg. Les mer

399,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Denne grunnboken i psykisk helsearbeid gir studenter i bachelorutdanningen i vernepleie en første, grunnleggende innføring i hva psykisk helse og psykisk sykdom er, hvordan man kan arbeide med psykisk helse i ulike tjenester og med ulike pasientgrupper og hvordan man kan fylle kravene om både å møte enkeltmennesket som individ og å gi profesjonell og god omsorg.
Vi er alltid mennesker i en sammenheng, og for å forstå mennesker er det viktig å se det «landskapet» de befinner seg i. Lauveng drøfter betydningen av praktiske forhold som bolig, arbeid, økonomi, ensomhet og relasjoner, og hva dette har å si for sykdom og helse.
Alle kapitlene inneholder beskrivelser av mennesker som strever, og hvordan de kan få hjelp. Hvert kapittel innledes med en oversikt over hvilke av de tolv læringsmålene for studenter innen sosial- og helsefag som er særlig relevante for kapittelet. Boken er basert på Grunnbok i psykisk helsearbeid som kom i 2020, men denne versjonen er skreddersydd for studenter i vernepleie.

Arnhild Lauveng (f. 1972) er utdannet cand.psychol. spesialist i klinisk samfunnspsykologi og har en ph.d. fra Universitetet i Oslo. Hun har erfaring med klinisk arbeid med barn, unge og voksne, fra spesialisthelsetjenesten og fra samarbeidsprosjekter i kommunene. Hun er forsker ved Nasjonalt senter for erfaringskompetanse innen psykisk helse og holder en rekke foredrag for blant annet studenter i helsefagutdanningene.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
328
ISBN
9788215065106
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
24 x 17 cm
Serie
Grunnbok i psykisk helsearbeid

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Grunnbok i psykisk helsearbeid for vernepleierstudenter:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Kina

Mette Halskov Hansen
Paperback 
449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv