Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Psykisk helse

nye arenaer, aktører og tilnærminger

Boken gir inspirasjon og presenterer effektiv nytenkning uten å skille lag med de grunnleggende verdiene i hjelpekunsten. Forfatterne demonstrerer en sterk evne til å eksperimentere med ny metodikk i klinisk praksis i hele behandlingslinjen fra stedet der borgerne bor til sykehusets klinikker. Les mer

489,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Boken gir inspirasjon og presenterer effektiv nytenkning uten å skille lag med de grunnleggende verdiene i hjelpekunsten. Forfatterne demonstrerer en sterk evne til å eksperimentere med ny metodikk i klinisk praksis i hele behandlingslinjen fra stedet der borgerne bor til sykehusets klinikker.
På en ambisiøs måte plasserer forfatterne mennesket i sentrum av vårt felles samfunnsprosjekt: Hvordan kan vi ta vare på hverandre og gjøre hverandre gode? Boken adresserer allmennmenneskelige temaer som universelle behov, identitetsdannelse, mening, håp og tro, sårbarheter, styrker og hva som fra vugge til grav gir det gode liv,. I tillegg introduseres leserne for innsikter i hvordan nærme seg uro, kriser og lidelse. Boka er en nyttig referansekilde som inspirerer til å dykke videre inn i disse temaene.

Om forfatterne:
Anne Brita Thorød (f. 1952) er førstelektor i psykisk helse-arbeid ved Universitetet i Agder, og cand.polit. i sosialt arbeid.

Dagfinn Ulland (f.1950) er professor, dr.philos. ved Institutt for religion, filosofi og historie, Universitetet i Agder og FOU-leder ved Avdeling for barn og unges psykiske helse, SSHF.

Erna Ulland (f.1948) er førstelektor i psykisk helsearbeid, Universitetet i Agder. Hun er koordinator for et universitetsklinisk samarbeid (UNIK) som består av en samhandling mellom brukere, studenter, klinikere, forskere og lærere.

De øvrige bidragsyterne er omtalt i boken.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
282
ISBN
9788215024035
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Psykisk helse:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

AART

Knut Kornelius Gundersen
Paperback 
519,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv