Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Psykisk helse hos eldre

mestring og behandling

«En vakker og nyttig bok.»

Utposten

Eldre blir ofte betraktet som en homogen gruppe med ensartede behov. Men andre del av livsløpet er framfor alt preget av stort mangfold og store individuelle variasjoner i funksjonsnivå, interesser, vaner og preferanser. Les mer

549,-
Sendes innen 1 virkedag
Eldre blir ofte betraktet som en homogen gruppe med ensartede behov. Men andre del av livsløpet er framfor alt preget av stort mangfold og store individuelle variasjoner i funksjonsnivå, interesser, vaner og preferanser.

Dette stiller høye krav til helsepersonell: Hvordan kan man hjelpe eldre som strever psykisk, for eksempel med angst og bekymring, depresjon, selvmordstanker eller begynnende demens?

Psykisk helse hos eldre tar utgangspunkt i normale sider ved menneskers aldring, for eksempel hva som skjer med personligheten vår når vi blir eldre, hvordan søvnmønsteret endres, eller hvordan seksualitet ikke slutter å være viktig selv om vi er over 65 år. For å kunne gi eldre god nok og tilstrekkelig hjelp med psykiske vansker er det helt nødvendig å ha solid kunnskap om normal aldring, biologisk psykologi, nevropsykologi, helsepsykologi og klinisk psykologi. Denne boken er et bidrag til dette.

Boken henvender seg til helsepersonell og andre som er interessert i psykisk helse hos eldre. I tillegg til å presentere ny forskning om normalpsykologi og psykiske lidelser hos eldre, gir den konkret veiledning til hvordan du kan hjelpe i mange ulike situasjoner.

Anmelderne sier:

"Dette er en godt gjennomarbeidet bok som henvender seg til helsepersonell og andre som er interessert i psykisk helse hos eldre." Sykepleien.no

"En vakker og nyttig bok." Utposten

Se innholdsfortegnelse:

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
349
ISBN
9788205531352
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Psykisk helse hos eldre
Format
24 x 17 cm

Bla i boka

Anmeldelser

«En vakker og nyttig bok.»

Utposten

«Dette er en godt gjennomarbeidet bok som henvender seg til helsepersonell og andre som er interessert i psykisk helse hos eldre.»

Sykepleien.no

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Psykisk helse hos eldre:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene
3 for 2

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
99,- 229,-

Liv

Dag O. Hessen
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv