Samfunnsdeltakelse i første rekke - Arve Almvik

Samfunnsdeltakelse i første rekke

psykisk helse i hverdagsliv og lokalsamfunn

Arve Almvik (Redaktør) ; Cathrine Fredriksen Moe (Redaktør) ; Siv Grav (Redaktør) ; Knut Høihjelle (Illustratør)

Dersom den psykiske helsen og/eller rusbruk skaper utfordringer i livet vårt, kan vi trenge hjelp fra profesjonelle yrkesutøvere, ofte i kortere tidsrom, noen ganger over lang tid. Den profesjonelle hjelpen som er organisert i helse- og velferdstjenestene, er godt beskrevet i lærebøker og i andre sammenhenger. Les mer
Vår pris
349,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 349,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Dersom den psykiske helsen og/eller rusbruk skaper utfordringer i livet vårt, kan vi trenge hjelp fra profesjonelle yrkesutøvere, ofte i kortere tidsrom, noen ganger over lang tid. Den profesjonelle hjelpen som er organisert i helse- og velferdstjenestene, er godt beskrevet i lærebøker og i andre sammenhenger. Betydningen av deltakelse i samfunnet og et støttende fellesskap som «hjelpetiltak» har det imidlertid vært mindre oppmerksomhet rundt.
Samfunnsdeltakelse i første rekke er en vitenskapelig antologi som har sitt utspring i forskningsgruppen Psykisk helse ved Nord universitet. I boka beskrives aktiviteter og tiltak som kan fange opp og takle utfordringer rundt psykisk helse og rusproblematikk på ulike arenaer utenfor helsetjenesten i et lokalsamfunn. Vi blir presentert for et persongalleri i det fiktive lokalsamfunnet Nordvik. Forskningsbasert kunnskap knyttes til beskrivelser av hverdagsliv og deltakelse, gir inspirasjon til å se muligheter i lokalsamfunnet og stimulerer til arbeid for økt deltakelse. Boka er relevant for forskere, studenter og profesjonsutøvere innen helse- og sosialfagene.
Redaktørene for antologien er Arve Almvik, dosent i psykisk helsearbeid, Siv Grav, førsteamanuensis i helsevitenskap og Cathrine Fredriksen Moe, førsteamanuensis i psykisk helsearbeid.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Fagbokforlaget
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 203
ISBN: 9788245036602
Utgave: 1. utg.
Format: 24 x 17 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger