Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Hjelp til å bo

oppfølging i bolig til personer med rus- og psykisk lidelse

Boken formidler kunnskap og praktiske erfaringer om hva som skal til for å få en person med omfattende og sammensatte problemer til å bli boende i den boligen han eller hun har fått tildelt, og etter hvert gjøre boligen til et hjem. Les mer

479,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Boken formidler kunnskap og praktiske erfaringer om hva som skal til for å få en person med omfattende og sammensatte problemer til å bli boende i den boligen han eller hun har fått tildelt, og etter hvert gjøre boligen til et hjem.
For mange brukere er det å flytte i egen bolig bare et første skritt på veien mot å ha et godt og trygt hjem. Noen vil trenge omfattende bistand over tid for å få dette til, andre trenger bistand i perioder. Den bistanden som gis, må være basert på hjelp til å kunne mestre. Ikke som tjenesteyting alene, men som arbeid sammen med bruker for at han eller hun skal kunne mestre det å bo og å skape et hjem.

Forfatterne systematiserer erfaringer med oppfølging i bolig for personer med både psykisk lidelse og avhengighet av rusmidler (ROP-lidelser). Hjelp til å bo vil være nyttig for studenter i psykisk helsearbeid, rusproblematikk og sosialt- og boligsosialt arbeid. Boka vil også være til god hjelp for veiledere, planleggere, behandlere og tjenesteytere i oppsøkende tjenester og i botiltak for beboere med ROP-lidelser.

Detaljer

Forlag
Gyldendal akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
207
ISBN
9788205487932
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Format
22 x 15 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hjelp til å bo:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Liv

Dag O. Hessen
Innbundet 
363,- 399,-

Logg inn

Handlekurv