Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Klienten - den glemte terapeut

brukerstyring i psykisk helsearbeid

Psykisk helsevern bærer på en forestilling om at hjelperne vet mer og ser bedre, mens klientens stemme skyves i bakgrunnen. Klienten - den glemte terapeut minnes vi på hvor feil denne forestillingen er. Les mer

719,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Psykisk helsevern bærer på en forestilling om at hjelperne vet mer og ser bedre, mens klientens stemme skyves i bakgrunnen. Klienten - den glemte terapeut minnes vi på hvor feil denne forestillingen er.

Forskning forteller at det er klienten som er den viktigste kilden til endring, og at effektiv behandling derfor må vektlegge klientens kompetanse og erfaringer.

Gjennom klient- og resultatstyrt praksis (KOR) får vi et praktisk verktøy for å drive brukermedvirkning på individnivå i daglig klinisk arbeid. Boken er skrevet av brukere av helsetjenester og fagfolk i fellesskap, og samlet bidrar boken til at klientene får en selvfølgelig og sentral plass i alt endringsarbeid.
Bokens initiativtakere er del av et tverrfaglig nettverk som arbeider for en klient- og resultatstyrt praksis i det norske fagfeltet. Boken henvender seg til nyutdannende så vel som erfarne fagfolk, til studenter og ansatte ved utdanningsinstitusjonene, til brukere av sosial- og helsetjenester, og til politikere og ledere innen sosial- og helsefeltet. Boken vil være et viktig bidrag i dialogen mellom brukerorganisasjoner, fagmiljøene og sosial- og helsepolitikere.

Detaljer

Forlag
Gyldendal akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
387
ISBN
9788205371262
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2007
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Klienten - den glemte terapeut:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Barn

Solfrid Raknes
Produkt bestående av flere enkeltprodukter 
559,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv