Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Psykopatiske personligheter

Psykopati er en alvorlig personlighetsforstyrrelse. Likevel er den ikke en formell diagnose. Vi vet lite om hva den kommer av eller hvordan den bør behandles. Pål Grøndahl tar utgangspunkt i forskningen på området og sin egen praksis, og presenterer psykopati både som en psykisk lidelse og et samfunnsmessig problem. Les mer

399,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Psykopati er en alvorlig personlighetsforstyrrelse. Likevel er den ikke en formell diagnose. Vi vet lite om hva den kommer av eller hvordan den bør behandles. Pål Grøndahl tar utgangspunkt i forskningen på området og sin egen praksis, og presenterer psykopati både som en psykisk lidelse og et samfunnsmessig problem. Hans standpunkt er klart: Psykopatisk personlig hetsforstyrrelse bør anerkjennes som en egen diagnose.

Mennesker med psykopatisk personlighetsforstyrrelse forårsaker store lidelser for pårørende, kolleger og andre i nær omkrets. Med sin ytre sjarm klarer de urovekkende lenge å skjule personen bak masken; uempatisk, manipulativ og med lav skyld- og ansvarsfølelse. I motsetning til andre med psykiske lidelser, er det ytterst få med psykopatisk personlighetsforstyrrelse som har en egen opplevelse av at de har en slik lidelse. Tvert imot vil mange med en slik personlighetsforstyrrelse se de negative konsekvensene av egne handlinger som andres problem.

Forfatteren presenterer forslag til utredning og behandling av psykopati. Boken er skrevet for fagfolk som arbeider innen helsevesenet, samt personer som søker bedre forståelse av psykopati, enten de er berørte eller generelt interessert i fenomenet.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
154
ISBN
9788215066486
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Psykopatiske personligheter
Format
22 x 15 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Psykopatiske personligheter:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene
99,-

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
99,- 229,-

Natt

Bernard Minier
Paperback 
199,-

Dalen

Bernard Minier
Paperback 
199,-

Liv

Dag O. Hessen
Innbundet 
363,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv