Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Utbrent

krevende jobber - gode liv

Stadig flere mennesker møter veggen og blir utbrent eller utladet.
Dette er den mest omfattende boka om utbrenthet som hittil er utgitt på norsk. Norges fremste fagfolk har bidratt. Samtidig som boka er grundig, er den også lett tilgjengelig med mange eksempler. Les mer

649,-
Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager
Stadig flere mennesker møter veggen og blir utbrent eller utladet.
Dette er den mest omfattende boka om utbrenthet som hittil er utgitt på norsk. Norges fremste fagfolk har bidratt. Samtidig som boka er grundig, er den også lett tilgjengelig med mange eksempler. Den spenner over alt fra faglige oversikter over hva begrepet utbrenthet omfatter, til refleksjon basert på terapeutisk erfaring. Hva den enkelte selv kan gjøre for å unngå å brenne seg ut, er også gitt plass i boka.
Noen av temaene som tas opp i boka, er: kollisjonen mellom jobb og familie, fysisk trening og utbrenthet, organisasjonskulturer som fremmer utbrenthet, viktigheten av god ledelse, brutaliseringen som finner sted i arbeidslivet, engasjement som motsetning til utbrenthet og forbindelsen mellom personalkonflikter og utbrenthet.
Utbrent. Krevende jobber gode liv? egner seg for alle som er interessert i å lære mer om utbrenthet. Boka kan hjelpe deg til å takle hverdagens jobbstress bedre. Målgruppen er arbeidstakere, ledere, tillitsvalgte, helsepersonell og høyskolelærere. Boka egner seg også som pensum på universitet og høyskoler.
Atle Ronesser overlege ved Psykiatrisk klinikk, Haukeland universitetssykehus og professor i psykiatri ved Universitetet i Bergen. Han har spesialutdannelse innenfor psykoterapi og gruppeterapi.
Stig Berge Matthiesen er psykolog og førsteamanuensis i organisasjonspsykologi ved Universitetet i Bergen. Han har i en årrekke forsket på tema som mobbing og harde personkonflikter, stress og utbrenthet i arbeidslivet.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
416
ISBN
9788276747454
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2002
Format
22 x 15 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Utbrent:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

De tre

Valérie Perrin
Innbundet 
384,- 439,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv