Utviklingshemming og psykisk helse

Jarle Eknes (Redaktør)

Utviklinshemming og psykisk helseOgså personer med psykisk utviklingshemming kan utvikle psykiske lidelser, og en del psykiske lidelse er mer utbredt blant utviklingshemmede enn den øvrige befolkningen. Les mer
Vår pris
895,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 895,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Utviklinshemming og psykisk helseOgså personer med psykisk utviklingshemming kan utvikle psykiske lidelser, og en del psykiske lidelse er mer utbredt blant utviklingshemmede enn den øvrige befolkningen. Nyere forskning har bidratt til at grensene mellom vår tradisjonelle psykiatri og faglig innsats for utviklingshemmede er i ferd med å bli mindre fastlåste. Dette bidrar til flere behandlingsmuligheter for utviklingshemmede, og en mer spennende behandligshverdag for helse og omsorgsarbeidere.
Denne boken tar opp tema som:Angst - Tvangshandlinger - Depresjoner - Psykoser - Mani - Selvskading - Aggresjon - Takling av vold og utagering
Boken er praktisk rettet, og gir leserne gode muligheter for å omsette tanker og refleksjoner til praktisk handling. Boken er særlig rettet mot studenter og helsearbeidere med høgskole- og universitetsutdaning, men er skrevet slik at også andre omsorgsarbeidere og interesserte vil ha utbytte av innholdet.
Leserne vil også kunne abonnere gratis på informasjonstjenesten Habil Info (se www.habil.net), og få tilsendt supplerende informasjon og nyere forskningsresultater som elektronisk post.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Universitetsforlaget
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 523
ISBN: 9788251838009
Utgave: 1. utg.
Format: 25 x 18 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger