Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Zygmunt Bauman

aggresjon på avveier

Zygmunt Bauman er av de mest kjente og toneangivende moderne sosiologer. Han er kjent for sine teorier og sin tenkning om det moderne samfunnet, moderniteten, og dens senere fase, postmoderniteten eller den flytende moderniteten. Les mer

289,-
Sendes innen 3 virkedager
Zygmunt Bauman er av de mest kjente og toneangivende moderne sosiologer. Han er kjent for sine teorier og sin tenkning om det moderne samfunnet, moderniteten, og dens senere fase, postmoderniteten eller den flytende moderniteten. Han er også en viktig og dyptgående kritiker av den økonomiske globaliseringen og den nåværende formen for kapitalistisk markedsøkonomi, og dens nedbrytende konsekvenser for samfunn, kultur og sosiale fellesskap.

I boka tas det utgangspunkt i et påtrengende fenomen i dag, aggresjon på avveier, forstått som en form for mer retningsløs og flytende aggresjon med mange irrasjonelle innslag, illustrert gjennom ungdom og utagerende aggresjon, netthets, og høyrepopulisme og høyreekstremisme og aggresjon. Slike fenomener fortolkes ut fra Baumans sosiologi og det inngår også psykoanalytiske fortolkninger, som et supplement og korrektiv til fortolkninger ut fra Bauman.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
144
ISBN
9788202681234
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Format
21 x 15 cm
Serie
Klassikerserien

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Zygmunt Bauman:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Italia

Arnt Stefansen
Innbundet 
362,- 398,-
 

Te

Lydia Gautier
Innbundet 
364,- 400,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv