Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Å møte barnets følelser

Som forelder kan det være vanskelig å vite hvordan du skal hjelpe barnet ditt med å takle intenst raseri, fortvilende tap, frykt for ikke å passe inn eller forventning og glede ved nye opplevelser. Emosjonsveiledning gir oss kunnskap om hvordan vi kan endre familiemønstre og lære nye måter å respondere på i møte med barnas emosjoner. Les mer

399,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Som forelder kan det være vanskelig å vite hvordan du skal hjelpe barnet ditt med å takle intenst raseri, fortvilende tap, frykt for ikke å passe inn eller forventning og glede ved nye opplevelser. Emosjonsveiledning gir oss kunnskap om hvordan vi kan endre familiemønstre og lære nye måter å respondere på i møte med barnas emosjoner.

Denne boken utforsker hvordan du som forelder og omsorgsperson kan bruke emosjonsveiledning i møte med barnets følelser. Du lærer hvordan du kan bruke emosjonsveiledningens fem steg, og ikke minst bli mer bevisst ditt eget forhold til følelser og automatiske reaksjoner i møte med dem.

Basert på solid forskning på emosjonsveiledning, har Sophie Havighurst sammen med sin kollega Ann Harley utviklet foreldreveiledningsprogrammene Tuning in to Kids (TIK) og Tuning in to Teens (TINT).

Denne boken kan leses uavhengig av programmene og fungerer godt som en introduksjon til hvordan du kan støtte barnet ditt i å utvikle emosjonell kompetanse. Den fungerer også godt som et supplement for deg som deltar på opplæring i Tuning in to Kids eller Tuning in to Teens.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
211
ISBN
9788205542051
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
22 x 15 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Å møte barnets følelser:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Dropout
99,-

Dropout

Annette Münch
Innbundet 
99,- 279,-

Blå

Maja Lunde
Paperback 
199,-

Edelmot

Victor Sotberg
Innbundet 
262,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv