Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Å bekjempe kroniske smerter

Kroniske smerter påvirker alle sider ved livet og menneskene rundt deg. Målet med denne boken er å gi deg en bedre forståelse av smertene og hvordan de påvirker kroppen din, og du vil få hjelp til å utforske forskjellige medisinske undersøkelses- og behandlingsmetoder. Les mer

399,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
Kroniske smerter påvirker alle sider ved livet og menneskene rundt deg. Målet med denne boken er å gi deg en bedre forståelse av smertene og hvordan de påvirker kroppen din, og du vil få hjelp til å utforske forskjellige medisinske undersøkelses- og behandlingsmetoder. Boken beskriver hvordan du kan justere aktivitetsnivået ditt og løse problemer i hverdagen, hvordan du kan mestre humørsvingninger og ukonstruktive tankemønstre, og hvordan du kan bekjempe søvnproblemer og bruke avslapningsteknikker.
Boken egner seg for personer som - må lære seg å takle problemer med kroniske smerter, og som ønsker å håndtere hverdagen på en sikrere og bedre måte - ønsker å være så sunne og aktive som mulig, selv om de har smerter - ønsker hjelp mens de venter på å få smertene undersøkt eller behandlet, eller etter at dette er gjort - har oppdaget at det ikke finnes flere medisinske behandlingsmetoder som vil kunne hjelpe - er åpne for å bruke skrevne selvhjelpsmetoder, enten alene eller med støtte fra andre.

Detaljer

Forlag
Tapir akademisk forlag
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
269
ISBN
9788251927154
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011
Originaltittel
Overcoming chronic pain
Format
19 x 13 cm
Serie
En selvhjelpsguide basert på kognitiv atferdsterapi

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Å bekjempe kroniske smerter:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Råta

Siri Pettersen
Paperback 
229,-

Ett ord

André Ulveseter
Innbundet 
246,- 270,-
 

De tre

Valérie Perrin
Innbundet 
384,- 439,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv