Barn - 
      Solfrid Raknes
    
      Per Finne

Barn

for barn i alderen 8-12 år

; Per Finne (Illustratør)

I førstehjelpsskrinet vil du finne verktøy man kan bruke når tankene er vanskelige og følelsene sterke: En flott illustrert bok med tekster rettet mot barn, enkle oppgaver og arbeidsark som man kan laste ned flere av på internett, samt to nyttige og fine figurer som inspirerer til lek og kreativitet. Les mer
Vår pris
559,-

(Produkt bestående av flere enkeltprodukter) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Produkt bestående av flere enkeltprodukter
Legg i

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Produkt bestående av flere enkeltprodukter
Legg i
Vår pris: 559,-

(Produkt bestående av flere enkeltprodukter) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

I førstehjelpsskrinet vil du finne verktøy man kan bruke når tankene er vanskelige og følelsene sterke: En flott illustrert bok med tekster rettet mot barn, enkle oppgaver og arbeidsark som man kan laste ned flere av på internett, samt to nyttige og fine figurer som inspirerer til lek og kreativitet.Alle barn opplever vanskelige følelser og utfordrende situasjoner. Å lære seg å takle følelsestrøbbel og vanskelige situasjoner på gode måter, vil kunne bidra til at de opplever mer glede, mestring og trygghet, og at de derfor kan styre unna mange vansker.Å vite hva man føler - og hvor sterkt - er utgangspunktet for god følelseshåndtering. Hensikten med dette førstehjelpsskrinet er å hjelpe barn til å identifisere, sortere og sette ord på tanker og følelser. Bruk av denne selvhjelpspakken vil kunne gjøre barn og deres foreldre bedre rustet til å takle vanskelige følelser og utfordrende situasjoner, og virke forebyggende i forhold til utvikling av psykiske lidelser.Forfatteren Solfrid Raknes er psykologspesialist. Hun har utviklet Psykologisk førstehjelp i tråd med hovedprinsippene i kognitiv terapi, og i samarbeid med en bred og faglig sterk referansegruppe. En testversjon av dette skrinet har fått svært gode tilbakemeldinger fra psykologer og annet helsepersonell, lærere, foreldre og barn.Psykologisk førstehjelp kan både brukes som et selvhjelpsopplegg, i samarbeid med foreldre, i en klasseromssituasjon, i samtalegrupper, på helsestasjonen eller andre lignende fora.


" Jeg har fått et problem med at bøkene og tankegangen har blitt så populær at jeg har behov for flere bøker. Responsen er utrolig god fra mange hold"
Sitat fra en Helsesøster

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal akademisk
Innbinding: Produkt bestående av flere enkeltprodukter
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 61
ISBN: 9788205400023
Utgave: 1. utg.
Format: 26 x 22 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger