Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Gruppedynamikk og ledelse i idrett

Gruppedynamikk og ledelse i idrett gir en innføring i gruppepsykologi for studenter i idrettsfag på universitets- og høgskolenivå. Boken er også aktuell for trenere, idrettsledere og utøvere som ønsker å få en mer teoretisk forståelse av hvordan idrettsgruppen fungerer. Les mer

649,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Gruppedynamikk og ledelse i idrett gir en innføring i gruppepsykologi for studenter i idrettsfag på universitets- og høgskolenivå. Boken er også aktuell for trenere, idrettsledere og utøvere som ønsker å få en mer teoretisk forståelse av hvordan idrettsgruppen fungerer.

Forfatteren gir en grundig innføring i sentrale teorier, fenomener og prosesser innen gruppedynamikk og ledelse i idrettsgrupper. De ulike teoriene og forskningsresultatene som blir presentert, gir leseren et bedre grunnlag for å forstå hva som påvirker en idrettsgruppe, hva som skjer i gruppen og hvordan vi kan skape inkluderende, effektive og godt presterende grupper.

Boken er en revidert og omarbeidet versjon av Gruppedynamikk i idrett. Kapitlene er oppdaterte og inkluderer nå også tema som felles mentale modeller, kommunikasjon i grupper, individuell motivasjon i grupper og nyere perspektiver på ledelse. I tillegg er det 10 nye kapitler som blant annet omhandler sosial identitetsteori, subgrupper, humorklima i grupper, gruppekonflikt, teambygging og teamkultur.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
374
ISBN
9788202675264
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Gruppepsykologi i idrett
Format
25 x 20 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Gruppedynamikk og ledelse i idrett:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

ICD-10

Helsedirektoratet
Paperback 
389,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv