Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Lykketyvene

hvordan overkomme depresjon

Depressive lidelser er tyver som tar lykken fra mennesker. De stjeler selvtillit, energi og livslyst. Depresjon er å miste evnen til å være glad.
Men depresjon er også å miste evnen til å føle sorg. Les mer

229,-
Sendes innen 1 virkedag
Depressive lidelser er tyver som tar lykken fra mennesker. De stjeler selvtillit, energi og livslyst. Depresjon er å miste evnen til å være glad.
Men depresjon er også å miste evnen til å føle sorg. Selvbildet angripes på en nådeløs måte. Depresjon er mørke dager og endeløse netter.

«En klok bok om depresjon.»
Nina Aarhus Smeby, tidsskriftet Sykepleien

«Den er et godt eksempel på at det går an å fremstille komplisert fagstoff på en måte som er
forståelig for leg og lærd.»
Egil Martinsen, tidsskrift for Norsk forening for kognitiv terapi

I de siste årene er det utviklet mye god kunnskap om hvordan depresjon kan overkommes.
Lykketyvene er skrevet for alle dem som søker slik kunnskap ¿ de som har perioder med depresjon, venner og pårørende, fagfolk og behandlere.

Forfatterne er spesialister i klinisk psykologi og har mange års erfaring fra arbeid med behandling av angstlidelser.

Medlemsvurdering:
Dette er en veldig godt skrevet bok om depresjon. Boken belyser temaer som hva som kjennetegner depresjon, hvordan komme ut av depresjonen, familiens rolle, selvmordstanker og selvmord, hvor man kan få hjelp, medikamentell behandling, manisk-depressiv lidelse og sorg. Når man lider av depresjon er det ikke alltid like enkelt å motivere seg til å lese. Dette er definitivt en god bok å starte med da det virker som om boken er skrevet for den som opplever depresjon. Boken kan sikkert også benyttes av fagfolk, men jeg vil først og fremst anbefale den til pasienter. Eneste jeg har å trekke på denne boken er formatet. Når man er deprimert kan det være litt kjedelig å lese en bok i paperbackformat, så denne boken kunne med fordel vært trykket i innbundet format, det fortjener den!

pg

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
364
ISBN
9788203295645
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Format
21 x 13 cm
Serie
Aschehoug selvutvikling

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

p
pg – 06.02.2009

– Dette er en veldig godt skrevet bok om depresjon. Boken belyser temaer som hva som kjennetegner depresjon, hvordan komme ut av depresjonen, familiens rolle, selvmordstanker og selvmord, hvor man kan få hjelp, medikamentell behandling, manisk-depressiv lidelse og sorg. Når man lider av depresjon er det ikke alltid like enkelt å motivere seg til å lese. Dette er definitivt en god bok å starte med da det virker som om boken er skrevet for den som opplever depresjon. Boken kan sikkert også benyttes av fagfolk, men jeg vil først og fremst anbefale den til pasienter. Eneste jeg har å trekke på denne boken er formatet. Når man er deprimert kan det være litt kjedelig å lese en bok i paperbackformat, så denne boken kunne med fordel vært trykket i innbundet format, det fortjener den!

S
Student – 01.04.2006

– Dette er en fabelaktig bok om depresjon, som både tar for seg hva som gjør en person sårbar for depresjon, hvordan depresjonen arter seg for den enkelte, hva man kan gjøre for å overkomme depresjonen og hvor man kan søke hjelp. Forfatterne som har skrevet boken er inspirert av kognitiv terapi, men jeg synes de likevel får frem andre teorier på en bra måte. Boken er skrevet på en svært lettfattelig måte, slik at det ikke bare er fagpersoner som har utbytte av å lese boken. I dette tilfeller vil jeg si at boken primært er skrevet for mennesker som lider av depresjon, noe som forøvrig 20 % av befolkningen gjør i løpet av sine liv, og deres pårørende. Fagpersoner kan likevel lese denne boken for å få et litt annerledes perspektiv på fagområdet. Boken anbefales på det varmeste!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Lykketyvene:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-
Årene
99,-

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
99,- 229,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv