Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Mestringskatten

(coping cat) : terapeutmanual : kognitiv atferdsterapi for barn med angst

Coping Cat er et strukturert behandlingsprogram for barn og ungdom med angst som har vist seg å gi svært gode resultater. Behandlingen er basert på kognitiv atferdsterapi, og ble opprinnelig utviklet av Philip C. Les mer

399,-
Sendes innen 1 virkedag
Coping Cat er et strukturert behandlingsprogram for barn og ungdom med angst som har vist seg å gi svært gode resultater. Behandlingen er basert på kognitiv atferdsterapi, og ble opprinnelig utviklet av Philip C. Kendall. I denne manualen for terapeuter gjennomgås alle 12 behandlingstimer time for time.

Behandlingen går over 12 uker. De første 6 timene benyttes til psykoedukasjon, og de siste 6 timene er avsatt til eksponeringstrening. Behandlingen er strukturert, og det foreligger både en manual for terapeuter og en arbeidsbok som barnet bruker i timene.

Den norske versjonen av terapeutmanualen er utvidet med tre kapitler om behandlingsforskning. Det beskrives hvordan behandlingen kan tilpasses ulike tilstandsbilder. Deretter gjennomgås hver terapitime med en kort beskrivelse av formålet med timen, hva man søker å oppnå og hvilke oppgaver og aktiviteter som barna skal gjøre sammen med terapeuten. Hver time / hvert kapittel avsluttes med tips fra erfarne terapeuter.

I arbeidsboken introduseres de ulike begrepene som skal læres, og hvordan det skal jobbes med stoffet bl.a. i form av spill, historier og bilder. Innholdet er delt opp time for time på samme måte som terapeutmanualen.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
149
ISBN
9788215008929
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2006
Originaltittel
Cognitive-behavioral therapy for anxious children : therapist manual
Format
24 x 17 cm
Serie
Mestringskatten

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mestringskatten:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv