Rabattkode: skuddår for -29 % på nesten alt*
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Motivasjon og mestring

utvikling av egne og andres ressurser

Denne boken er skrevet for personer som i arbeidsliv, utdanning og fritid er opptatt av hvordan motivasjon og mestring kan forbedres. Boken gir en systematisk innføring i tankemessige prosessers betydning for menneskelige ytelser. Les mer

549,-
Sendes innen 3 - 10 dager
Denne boken er skrevet for personer som i arbeidsliv, utdanning og fritid er opptatt av hvordan motivasjon og mestring kan forbedres. Boken gir en systematisk innføring i tankemessige prosessers betydning for menneskelige ytelser. Den dekker emneområder som målsetting, myndiggjøring, mestringsforventning, kontrollplassering, selvoppfatning, behov for å mestre, ritualers betydning og stressmestring. Forfatterne bruker psykologisk og pedagogisk fagkunnskap til å gi råd om hvordan vi i omgang med andre mennesker kan utvikle egen og andres mentale styrke.
I forhold til tidligere utgaver av boken er ?ere kapitler endret og det er skrevet ett nytt kapittel. Gjennom hele revisjonen har forfatterne lagt vekt på å oppdatere litteraturreferansene, men uten å slette de mange klassiske kilder og teorier som gir oss nøkler til å forstå motivasjon og mestring.
Terje Manger er dr.philos. og professor emeritus i pedagogisk psykologi ved Institutt for samfunnspsykologi, Universitetet i Bergen.
Bjørn Wormnes er spesialist i klinisk psykologi og veilederutdannet ved Norsk Psykologforening. Han har i en årrekke vært førsteamanuensis ved Institutt for klinisk psykologi, Universitetet i Bergen.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
277
ISBN
9788245016604
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2015
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Motivasjon og mestring:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Smak!

Ingvild Wedaa Tennfjord
Innbundet 
393,- 449,-
 

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
419,- 479,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv