Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Multisystemisk terapi

for barn og unge med alvorlige atferdsvansker

Denne boka handler om en type behandling som fungerer for unge mennesker med alvorlige atferdsvansker og deres familier, nemlig multisystemisk terapi (MST).
Hver dag ber familier om hjelp og behandling til barn og unge med atferdsvansker, og hver dag forsøker terapeuter å gi den etterlengtede hjelpen. Les mer

659,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Denne boka handler om en type behandling som fungerer for unge mennesker med alvorlige atferdsvansker og deres familier, nemlig multisystemisk terapi (MST).
Hver dag ber familier om hjelp og behandling til barn og unge med atferdsvansker, og hver dag forsøker terapeuter å gi den etterlengtede hjelpen. Men formen på behandlingen varierer. Noen behandlingsformer er effektive ved bestemte typer problemer, mens andre overhodet ikke har noen effekt på slike problemer.

Boka gir en grundig innføring i det teoretiske og terapeutiske grunnlaget for MST og viser sentrale prinsipper og arbeidsmåter i behandlingsprosessen. Multisystemisk terapi er et alternativ til institusjonsbehandling og skal være prøvd før eventuell institusjonsplassering der det er mulig. I dag er MST et veletablert tilbud i Norge, og til nå har cirka 6000 familier mottatt MST-behandling.

I samarbeid med MST Services og forfatterne av denne boka har Atferdssenteret arbeidet med å tilpasse MST til norske forhold, og disse endringene er innarbeidet i den norske oversettelsen av boka.

Les anmeldelse av boka i Tidsskrift for norsk legeforening her.

Detaljer

Forlag
Gyldendal akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
311
ISBN
9788205427655
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Originaltittel
Multisystemic therapy for antisocial behavior in children and adolescents
Format
17 x 24 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Multisystemisk terapi:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv