Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Psykologi

en introduksjon

Boken gir en innføring i de grunnleggende områdene innenfor psykologifaget, fra psykologiens historie og forskningsmetoder til sosialpsykologi og klinisk psykologi.
Psykologi er et vidtfavnende fagområde. Les mer

619,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Boken gir en innføring i de grunnleggende områdene innenfor psykologifaget, fra psykologiens historie og forskningsmetoder til sosialpsykologi og klinisk psykologi.
Psykologi er et vidtfavnende fagområde. Mennesket tenker og handler i sosiale og kulturelle sammenhenger, men all tenkning og handling forutsetter en kropp og en hjerne. Dette plasserer psykologien i det faglige landskapet mellom samfunnsvitenskapene og de biologiske og medisinske fag.

Siktemålet er å gi en fremstilling av hva som i dag er forskningsfronten i psykologifaget.

Boken er en revidert versjon av Psykologi: En introduksjon, utgitt i 1997. Den nye utgaven er modernisert og oppdatert, og mye nytt stoff er lagt til.

Målgruppen er universitets- og høgskolestudenter som ønsker en balansert og faglig oppdatert innføring i psykologi. Boken er også relevant for fagfolk som arbeider med faglige og praktiske problemstillinger der psykologi inngår.

Psykologi: En introduksjon er redigert av professor Frode Svartdal, Universitetet i Tromsø. Bidragsyterne er alle tilknyttet Institutt for psykologi, Universitetet i Tromsø.

Medlemsvurdering:
Som innføringsbok i psykologi, er denne boken glimrende. Her dekkes en mengde ulike felter innenfor psykologien, som f.eks hukommelse, bevissthet, biologisk psykologi, personlighet, språk, helsepsykologi, intelligens, psykiske lidelser, læringspsykologi, osv. Positivt er det at boken bærer preg av å være både oversiktelig, lettlest og inspirerende. Boken er veldig ryddig, og den fungerer også ypperlig som et oppslagsverk. Dette er vel utvilsomt en av de beste norske innføringsbøkene i psykologi som er skrevet. Det eneste som er litt negativt med denne boken er kapitlene om psykiske lidelser, da de er rett og slett er litt rotete skrevet. Denne boken anbefales først og fremst for psykologistudenter eller andre med interesse for psykologi. Det må forøvrig nevnes at den egner seg svært godt som støttepensum for psykologistudenter som ellers har mye av pensumet på engelsk.

martin

Detaljer

Forlag
Gyldendal akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
265
ISBN
9788205405295
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2011
Format
27 x 20 cm
Serie
Psykologi 1 og 2

Kunders vurdering

m
martin – 03.06.2006

– Som innføringsbok i psykologi, er denne boken glimrende. Her dekkes en mengde ulike felter innenfor psykologien, som f.eks hukommelse, bevissthet, biologisk psykologi, personlighet, språk, helsepsykologi, intelligens, psykiske lidelser, læringspsykologi, osv. Positivt er det at boken bærer preg av å være både oversiktelig, lettlest og inspirerende. Boken er veldig ryddig, og den fungerer også ypperlig som et oppslagsverk. Dette er vel utvilsomt en av de beste norske innføringsbøkene i psykologi som er skrevet. Det eneste som er litt negativt med denne boken er kapitlene om psykiske lidelser, da de er rett og slett er litt rotete skrevet. Denne boken anbefales først og fremst for psykologistudenter eller andre med interesse for psykologi. Det må forøvrig nevnes at den egner seg svært godt som støttepensum for psykologistudenter som ellers har mye av pensumet på engelsk.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Psykologi:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-
Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Paperback 
200,- 229,-
 
Naturleg
249,-

Naturleg

Margit Dale
Innbundet 
249,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv