Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Sangen etter dine sko

når en av våre kjære tar sitt eget liv

"Livet ble tatt fra gutten vår. Torstein ble 23 år. Han var staut og livsglad - nesten alltid. I en tung periode ba han om hjelp, men til slutt sto han alene igjen på gata med sin dype fortvilelse". Nakent og sårt forteller en far om å miste en sønn i selvmord. Les mer

225,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
"Livet ble tatt fra gutten vår. Torstein ble 23 år. Han var staut og livsglad - nesten alltid. I en tung periode ba han om hjelp, men til slutt sto han alene igjen på gata med sin dype fortvilelse". Nakent og sårt forteller en far om å miste en sønn i selvmord. Fortvilelsen over tapet, og harmen over helsevesenets svikt dirrer bak beretningen. "Sangen etter dine sko" ble første gang utgitt i 1996. Boka har vært utsolgt i flere år og kommer nå ut som nyutgivelse på Hertervig forlag. Tiden har gått, og forfatteren har båret historien over flere år. På bakgrunn av dette skriver han nært og klokt om selvmord og sorg. Han stiller spørsmålet: Hva er det egentlig som får et menneske til å foreta den endelige handling det er å ta sitt eget liv? Han redegjør óg for nye tanker om sorg og sorgarbeid. Det finnes ingen fasit for sorg. Sorg er ikke generell, men personlig. Mennesker sørger forskjellig og sorg er noe som varer - ofte livet ut.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Hertervig forlag
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
108
ISBN
9788282160025
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2007

Kunders vurdering

H
Henke – 28.10.2009

– Når en forelder mister sitt barn, er dette en sorg som fester seg i hjertet og aldri slipper taket. Forfatteren bak denne boken, Terje Torkelsen, opplevde å miste sin sønn til selvmord, en sønn som i mange år slet med en alvorlig psykisk sykdom, og som i mangel av hjelp fra helsevesen, valgte å ende sitt eget liv. Dette er en dypt rørende og veldig sterk bok om sorg, sinne, fortvilelse og nytt håp, men først og fremst stor innsikt i hvorfor et menneske velger å ende sitt eget liv, og hvordan pårørende skal makte å forsette å leve livet i etterkant. Forfatteren skriver med klokskap og lett forståelig tekst, og etterlater leseren dypt rørt og mer innsiktsfull. Dette er en viktig bok, og burde så absolutt leses av mennesker i alle husstander!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sangen etter dine sko:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Syria

Cecilie Hellestveit
Paperback 
199,-

Wiola

Kristin Wiola Ødegård
Innbundet 
409,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv