Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Seks tenkehatter

Den internasjonale bestselgeren som har hjulpet både bedrifter og skoleelever til å tenke bedre. Her i revidert og oppdatert utgave. Forfatterens hovedkonsepter - "de seks tenkehattene" og "parallell tenkning" - er på vei inn i organisasjoner over hele verden. Les mer

244,-

279,- Spar: 35,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Den internasjonale bestselgeren som har hjulpet både bedrifter og skoleelever til å tenke bedre. Her i revidert og oppdatert utgave. Forfatterens hovedkonsepter - "de seks tenkehattene" og "parallell tenkning" - er på vei inn i organisasjoner over hele verden. I Norge brukes boken av Statoil samt ved en rekke ledelseskurs. Konseptene fra boken er også blitt en del av hverdagen for mange skoleelever. De Bono viser hvordan en diskusjon kan organiseres for å finne konstruktive løsninger, isteden for at det blir en kamp om å vinne. Metoden hjelper både grupper og individer med å ta raskere og bedre avgjørelser. Sebastiano Lombardo i SINTEF har skrevet forord til denne utgaven. Edward de Bono er kjent som en guru innen kreativ tenkning. Han har skrevet en rekke bøker som til sammen er oversatt til over 30 språk.

Medlemsvurdering:
En enkel metode som kan brukes til å få nye ideer, diskutere konstruktivt og se en sak fra flere sider. de Bonos utgangspunkt er at vi i Vesten har en tradisjon for å bruke "den svarte hatten" alt for mye. Vi er flinke til å kritisere, men ikke like flinke til å bygge videre på hverandres ideer. Med "parallell tenkning" kan alle ha på seg den samme 'hatten' samtidig. Alle får brukt sine evner innen ulike former for tenkning, og resultatet blir at man får mest mulig ut av en ide. Denne boka kan redde ethvert møte og kanskje gjøre det enklere å ta beslutninger i hverdagen også. Den er dessuten enkelt og pedagogisk skrevet.

Anita

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Flux
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
203
ISBN
9788292773000
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2006
Originaltittel
Six thinking hats
Format
20 x 14 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

A
Anita – 23.03.2006

– En enkel metode som kan brukes til å få nye ideer, diskutere konstruktivt og se en sak fra flere sider. de Bonos utgangspunkt er at vi i Vesten har en tradisjon for å bruke "den svarte hatten" alt for mye. Vi er flinke til å kritisere, men ikke like flinke til å bygge videre på hverandres ideer. Med "parallell tenkning" kan alle ha på seg den samme 'hatten' samtidig. Alle får brukt sine evner innen ulike former for tenkning, og resultatet blir at man får mest mulig ut av en ide. Denne boka kan redde ethvert møte og kanskje gjøre det enklere å ta beslutninger i hverdagen også. Den er dessuten enkelt og pedagogisk skrevet.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Seks tenkehatter:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Handlekurv