Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Tidlig hjelp til bedre samspill

Boka viser hvordan en kan arbeide for å forebygge problemer og bedre det sosiale samspillet mellom omsorgsgiver og barn.
Henning Rye presenterer her flere ressursorienterte metoder. De tar utgangspunkt i det positive samspillet foreldre og andre omsorgsgivere er i stand til å initiere og med støtte videreutvikle sammen med barnet. Les mer

609,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Boka viser hvordan en kan arbeide for å forebygge problemer og bedre det sosiale samspillet mellom omsorgsgiver og barn.
Henning Rye presenterer her flere ressursorienterte metoder. De tar utgangspunkt i det positive samspillet foreldre og andre omsorgsgivere er i stand til å initiere og med støtte videreutvikle sammen med barnet. Metodene bygger på innsikt om barns sosiale utvikling og deres grunnleggende behov for aktivt samspill med foreldre og andre omsorgsgivere. Marte Meo- og MISC-programmene kjennetegnes ved at de gir resultater etter relativt kort tid, og at de kan benyttes av andre yrkesgrupper enn de som tradisjonelt har drevet psykoterapi eller familiebehandling. I den nye utgaven av boka er det foretatt oppdatering ut fra den omfattende forskningen og metodeutviklingen som har funnet sted de siste 10 årene. Dette innebærer blant annet at ICDP-programmet presenteres i et eget kapittel.

Forord til 1. og 2. utgave
Innholdsfortegnelse

Detaljer

Forlag
Gyldendal akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
262
ISBN
9788205304383
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2002
Format
22 x 15 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Tidlig hjelp til bedre samspill:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Snill

Gro Dahle
Innbundet 
299,- 329,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv