Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

To eller flere

basiskunnskaper i gruppepsykologi

To eller flere er en innføringsbok i gruppepsykologi og foreligger her i 4. utgave.Boken er spesielt rettet mot studenter som utdanner seg i yrker der samarbeid mellom mennesker er sentralt. Les mer

549,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
To eller flere er en innføringsbok i gruppepsykologi og foreligger her i 4. utgave.Boken er spesielt rettet mot studenter som utdanner seg i yrker der samarbeid mellom mennesker er sentralt. Et vesentlig mål for studiet av gruppepsykologi er å gi studentene de grunnleggende kunnskapene som er nødvendig for å utvikle kompetanse til å lede og arbeide i grupper. Bokens kapitler, med mange praksisnære oppgaver, er valgt ut fra ulike temaer med særlig stor relevans innen undervisning og opplæring. Et vesentlig arbeidsområde innen feltet er arbeidsoppgaver knyttet til kommunikasjon og ledelse. Boken har derfor kapitler med fyldig omtale av dette, samt hvordan ulike grupper kan utvikle, seg og hvordan dette krever forskjellige former for ledelse.

Stoffet er videre tilrettelagt slik at studentene kan bearbeide det gjennom samarbeid i mindre grupper - både ved valg av stoff og ved forslag til oppgaver er det lagt vekt på dette.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
219
ISBN
9788202490225
Utgave
4. utg.
Utgivelsesår
2015
Format
24 x 17 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

O
OttoDotto – 11.12.2006

– Denne boka tar for seg fenomener som oppstår når mennesker samhandler i grupper, på godt og vondt. Boka er lettskrevet og informativ, selv om språket kunne vært lettere i blant. Denne boka er nok hovedsaklig skrevet med tanke på studenter i forbindelse med gruppearbeid, så vel som utdanninger med mennesker i sentrum, og for disse gruppene kan boka absolutt være nyttig: Man lærer mye om prosesser som kan skape trøbbel for gruppearbeid så vel som ulike lederstiler, noe som kan komme godt med dersom man må samarbeide tett med andre over tid. Dermed kan også personer som jobber i team eller i lederstillinger ha nytte av denne boka, selv om den nok ikke er den beste på sitt felt. Må tilstå at jeg har lest betydelig bedre bøker i gruppepsykologi, men dersom du har lyst på et godt alternativ på norsk kan denne boka likevel være veldig grei å ha med i kunnskapsbagasjen.

e
ebbe – 22.09.2005

– Denne boken benyttes blant annet på allmennlærerutdanning og er ei veldig grei og oversiktlig bok.
Den tar for seg gruppepsykologi på en lettfattelig måte.
Gruppepsykologi er en særdeles viktig del av det å være lærer, men samtidig må det og sies at gruppepsykologi og kunnskap rundt fenomenet vil være nyttig for alle. Alle er vi deltagere i grupper. Det være seg primære eller sekundæregrupper. Familie/ venner / idrettslag - alt er grupper og vi må hele tiden forholde oss til andre mennesker på et eller annet plan.
Boken tar for seg dette på en generell og lett måte. Samtidig gir den rom for egne tanker og ideer, den har også oppsummeringsdeler og spørsmål til det man nettopp har lest. Ikke dumt!
Veldig grei bok, for blant annet pedagoger/lærer og lignende.
Ikke den beste på emnet, men som sagt, veldig grei.

Oppdag mer

Bøker som ligner på To eller flere:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Herman

Herman Flesvig
Innbundet 
318,- 349,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv