Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Utfordrende atferd og utviklingshemning

atferdsanalytisk forståelse og behandling

Nærmere halvparten av alle som har utviklingshemning og som får omsorgstjenester, har problematisk eller utfordrende atferd.
Denne boken er den første som skrives om temaet ut fra den faglige tilnærmingen som har best dokumenterte behandlingsresultater, nemlig atferdsanalyse. Les mer

539,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Nærmere halvparten av alle som har utviklingshemning og som får omsorgstjenester, har problematisk eller utfordrende atferd.
Denne boken er den første som skrives om temaet ut fra den faglige tilnærmingen som har best dokumenterte behandlingsresultater, nemlig atferdsanalyse.

I atferdsanalysen forklares atferd ved hjelp av konkrete hendelser både i de ytre omgivelsene og i våre indre tanker og følelser. Derfor kan også språklige faktorer være avgjørende for atferd, enten den oppfattes som normal eller problematisk.

Boken gir innblikk i ulike årsaker til utfordrende atferd, behandlingsperspektiver - fra psykoterapi til miljøtiltak - og forebygging. Etikk og lovverk vies stor plass og er grundig oppdatert i denne andre utgaven av boken.

Detaljer

Forlag
Gyldendal akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
253
ISBN
9788205463820
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2016
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Utfordrende atferd og utviklingshemning:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Sapiens

Yuval Noah Harari
Innbundet 
409,- 449,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv