Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Utviklingsstøtte

foreldrefokusert arbeid med barn

Utviklingsstøtte handler om barns fantastiske utviklingskompetanse, men også om sårbarhet i relasjonene de er avhengige av. I samspillet får barna gjort sine grunnleggende erfaringer om verden og seg selv. Les mer

609,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Utviklingsstøtte handler om barns fantastiske utviklingskompetanse, men også om sårbarhet i relasjonene de er avhengige av. I samspillet får barna gjort sine grunnleggende erfaringer om verden og seg selv. Voksnes ansvarlighet og etiske bevissthet er avgjørende i møtet med barna.

Dette er ei optimistisk, men realistisk bok om hvordan og hvor langt vi kan bistå barn og deres viktige voksne når de strever. I ulike roller kan vi alle bli betydningsfulle for barn. Forfatterne utvikler teori og begreper med sikte på anvendelse i omsorg, rådgiving, pedagogikk og behandling. Det er tydelig sammenheng mellom teori og en praktisk metodikk som er prøvd ut over lang tid av forfatterne og kollegaer de har undervist og veiledet. Med barneperspektivet som forankring anvises en åpen metodikk med arbeidsmodeller som inviterer til kreativitet, samarbeid og brukermedvirkning.

Boka retter seg mot alle som direkte eller indirekte skal gi støtte til barns utvikling, og spesielt der det oppstår særlige utfordringer for betydningsfulle voksne.

Fra Institutt for familie og relasjonsutvikling i Os har forfatterne fra 1987 drevet metodeutvikling gjennom behandling, veiledning og undervisning på barnepsykologiske, familie og kollegiale spørsmål. Arbeidet har fått både nordisk og internasjonal oppmerksomhet. Psykisk helsevern, barnevern, jus/politi, pediatri og skole er fagområder som har benyttet deres kompetanse. Utviklingsstøtte er en videreføring av Foreldrefokusert arbeid med barn (1998).

Detaljer

Forlag
Høyskoleforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
344
ISBN
9788276346114
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011
Originaltittel
Utviklingsstøtte
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Utviklingsstøtte:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Snill

Gro Dahle
Innbundet 
299,- 329,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv