Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

1st to Die

«Ticks like a time bomb - full of threat and terror»

<i>Los Angeles Times</i>

The Women's Murder Club series is the second most popular detective series of all time (James Patterson's Alex Cross series is No. 1) Les mer

160,-
Paperback
Sendes innen 7 virkedager
The Women's Murder Club series is the second most popular detective series of all time (James Patterson's Alex Cross series is No. 1)

Detaljer

Forlag
Headline Book Publishing
Innbinding
Paperback
Språk
Engelsk
Sider
480
ISBN
9780755349265
Utgivelsesår
2009
Format
20 x 13 cm

Anmeldelser

«Ticks like a time bomb - full of threat and terror»

<i>Los Angeles Times</i>

«Brilliantly terrifying...so exciting I had to stay up all night to finish it»

<i>Daily Mail</i>

Kunders vurdering

G
Glad i bøker – 05.09.2009

– I boka "1. offer" møter vi politietterforsker Lindsay Boxer. Hun har akkurat fått vite at hun har en dødelig blodsykdom, og samtidig blir hun kastet ut i en makaber mordsak. Morderen dreper par og han gjør det på deres mest lykkelige dag, nemlig bryllupsdagen deres. Drapene er svært bestialske og det er en uhyggelig sak. Jakten på en hensynsløs seriemorder er i gang. Boka er svært nervepirrende og den får det til å grøsse nedover ryggen. Samtidig med at Lindsay prøver å løse saken sliter hun med sine egne problemer. Boka tar vendinger man ikke venter seg, og det finnes flere overraskelser underveis. Denne er verd å lese.

M
Maria – 29.04.2007

– Når jeg først begynte å lese denne boken, fikk den oppmerksomheten min med en gang. Boken åpner med Lindsay, som står på terassen sin med revolveren sin mot tinningen. Hun tenker over alt som har skjedd den siste tiden, og hun forbanner gud for hva som har skjedd. Denne åpningen får meg virkelig til å lese videre, for så å finne ut hva det er som har skjedd. Og boken skuffer ikke, den er full av spenning, og det var vanskelig å legge boken fra meg når jeg først hadde begynt. Det at man også får vite hva som skjer inni morderens hode, og får være vitne til mordene, skaper også en del spenning. Alt i alt syns jeg dette var en veldig god bok.

Oppdag mer

Bøker som ligner på 1st to Die:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
419,- 479,-

1Q84

Haruki Murakami
Paperback 
229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv