Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Åndenød

Det er en morder i fjellet.
I isødet er det ingen som kan redde deg, hvem blir nestemann?

Journalist Cecily Wong får tilbud om å intervjue den verdenskjente fjellklatreren Charles McVeigh idet han bestiger fjelltoppen Manaslu i Nepal og setter verdensrekord. Les mer

229,-
Sendes innen 3 virkedager
Det er en morder i fjellet.
I isødet er det ingen som kan redde deg, hvem blir nestemann?

Journalist Cecily Wong får tilbud om å intervjue den verdenskjente fjellklatreren Charles McVeigh idet han bestiger fjelltoppen Manaslu i Nepal og setter verdensrekord. Det er bare én hake ved oppdraget: hun må være førstemann opp på toppen.

Oppgaven er enorm, og blir ikke lettere av at farene truer allerede før de har dratt fra baseleiren. Noen har festet en lapp på teltet hennes, med advarsel om at det er en morder i fjellet.

Isolert i fjellet, med kun tidvis kontakt med omverdenen, må Cecily ikke bare overleve farene ved å klatre i svimlende høyder - oksygenmangel, gapende bresprekker og skrekkinngytende snøskred - men også en rekke uhell som tyder på at det faktisk finnes en morder som er ute etter å ta livet av dem, en etter en. Og hvor skulle en seriemorder trives bedre enn i et område som allerede går under navnet «Dødssonen»?

Klaustrofobisk setting og nervepirrende spenning gjør at denne iskalde thrilleren er vanskelig å legge fra seg.

Detaljer

Forlag
Gursli Berg
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
431
ISBN
9788284321141
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Breathless
Format
20 x 13 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

s
step – 30.08.2022

– Dette KUNNE vært en bra bok, men forfatteren ødelegger hele historien ved å fortelle leseren at forbrytelsene ble begått uten en annen grunn bortsett fra at gjerningsmannen KUNNE. Det kan være forfriskende å bryte med regler for en god fortelling noen ganger, men her blir det bare dumt. Skikkelig nedtur. Plusspoeng for god beskrivelse av hvordan det må føles å bestige et 8000 m høyt fjell.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Åndenød:

Byttet

Stefan Ahnhem
Innbundet 
393,- 449,-

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv