Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Åndenød

Det er en morder i fjellet.
I isødet er det ingen som kan redde deg, hvem blir nestemann?

Journalist Cecily Wong får tilbud om å intervjue den verdenskjente fjellklatreren Charles McVeigh idet han bestiger fjelltoppen Manaslu i Nepal og setter verdensrekord. Les mer

249,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Det er en morder i fjellet.
I isødet er det ingen som kan redde deg, hvem blir nestemann?

Journalist Cecily Wong får tilbud om å intervjue den verdenskjente fjellklatreren Charles McVeigh idet han bestiger fjelltoppen Manaslu i Nepal og setter verdensrekord. Oppgaven er enorm, og blir ikke lettere av at farene truer allerede før de har dratt fra baseleiren. Noen har festet en lapp på teltet hennes, med advarsel om at det er en morder i fjellet.

Isolert i fjellet, med kun tidvis kontakt med omverdenen, må Cecily ikke bare overleve farene ved å klatre i svimlende høyder - oksygenmangel, gapende bresprekker og skrekkinngytende snøskred - men også en rekke uhell som tyder på at det faktisk finnes en morder som er ute etter å ta livet av dem, en etter en. Og hvor skulle en seriemorder trives bedre enn i et område som allerede går under navnet «Dødssonen»?

Amy McCulloch er en britisk forfatter og fjellklatrer, bosatt i London. Hun har skrevet åtte romaner for barn og unge, Åndenød er hennes første voksenroman. Bøkene hennes er oversatt til 15 språk. McCulloch besteg i 2019 Manaslu i Nepal, verdens åttende høyeste fjell.

Detaljer

Forlag
Gursli Berg
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788284321134
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Breathless

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

s
step – 30.08.2022

– Dette KUNNE vært en bra bok, men forfatteren ødelegger hele historien ved å fortelle leseren at forbrytelsene ble begått uten en annen grunn bortsett fra at gjerningsmannen KUNNE. Det kan være forfriskende å bryte med regler for en god fortelling noen ganger, men her blir det bare dumt. Skikkelig nedtur. Plusspoeng for god beskrivelse av hvordan det må føles å bestige et 8000 m høyt fjell.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Åndenød:

Byttet

Stefan Ahnhem
Innbundet 
393,- 449,-
Anna O
Ny!

Anna O

Matthew Blake
Innbundet 
449,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv